Ostalo

Sme�no

Navijajte za Dejvis Kup tim Srbije od sada i na Viberu!

Navijajte za Dejvis Kup tim Srbije od sada i na Viberu! Svetsko prvenstvo u tenisu vraća se na velika vrata! Ovogodišnje izdanje Dejvis Kup Finala od Rakutena pružiće nam mnogo više zabave i mogućnosti za navijače nego sva prethodna izdanja. 

Navijajte za Dejvis Kup tim Srbije od sada i na Viberu! Promo





Omiljena aplikacija za razmenu poruka u Srbiji omogućila je navijačima jedinstveno praćenje Dejvis Kupa, zahvaljujući posebnim opcijama na Viberu, uključujući i specijalni paket Viber stikera tima Srbije


Svetsko prvenstvo u tenisu vraća se na velika vrata! Ovogodišnje izdanje Dejvis Kup Finala od Rakutena pružiće nam mnogo više zabave i mogućnosti za navijače nego sva prethodna izdanja. Za sve one koji ne mogu da budu na tribinama ili da gledaju mečeve sa prijateljima, Viber je obezbedio divan način da se nacionalni tim bodri i da se emocije zajedno proživljavaju kao nikada pre.

Samo za ovu priliku, Svetsko prvenstvo u tenisu predstavilo je specijalno izdanje Viber stikera – sa jedinstvenim stiker paketom posvećenim teniskim navijačima u Srbiji! Na taj način će ljubitelji tenisa u našoj zemlji moći da podrže reprezentaciju Srbije i u svojim četovima proslavljaju pobede zajedno sa prijateljima. U dodatak ovome, podrška našim asovima će biti podignuta na dosad neviđen nivo zahvaljujući posebno razvijenom konceptu proširene realnosti (AR) sa srpskom zastavom, koji će se uskoro pojaviti na Viber platformi. 

Zvanična Dejvis Kup zajednica na Viberu (Davis Cup Official Community) dostupna je za sve prave navijače u Srbiji i širom sveta – i predstavlja jedinstveni kanal komunikacije zahvaljujući kojem ćete biti u toku sa svim aktuelnostima - ali i sa više od 100.000 ljubitelja tenisa. Za još više sadržaja, vesti, ekskluzivnih snimaka i neposrednih diskusija, oni vatreni navijači momentalno treba da se uključe u Globalnu tenisku zajednicu na Viberu (Global Tennis Community), koja broji više od 675.000 članova.

Završni turnir Dejvis Kupa na programu je od 25. novembra do 5. decembra, a ukupno ćemo uživati u 25 okršaja. Učestvuje 18 reprezentacija – četiri prošlogodišnjih polufinalista, dve ekipe sa specijalnim pozivnicama i 12 timova koji su prošli kvalifikacije. 

Viber je opet u središtu pažnje svih pravih sportskih fanova u Srbiji, koji sigurno neće propustiti priliku da pruže veliku podršku Noletu i ekipi tokom Dejvis Kup Finala od Rakutena - na samo njima svojstven način!



O Kosmos Tenisu:

Kosmos Tenis je filijala kompanije Kosmos koja je usredsređena na razvoj i menadžment globalnih teniskih događaja. Kosmos Tenis je napravio istorijski dogovor sa Međunarodnom teniskom federacijom (ITF) o razvoju i primeni novog formata Svetske grupe Dejvis kupa, kao i organizaciji novih, inovativnih takmičenja tokom 25 godina trajanja ugovora. Kosmos je holding kompanija sa središtem u Barseloni, a njen osnivač i prvi čovek je profesionalni fudbaler Đerar Pike, uz podršku Hirošija Mikitanija, predsednika i izvršnog direktora Rakutena. 



O kompaniji Rakuten Viber:

Rakuten Viber povezuje ljude – bez obzira na to ko su i odakle dolaze. Naša globalna baza korisnika ima na raspolaganju niz funkcija poput direktnog četovanja, video poziva, razmene poruka unutar grupa, vesti i diskusija o omiljenim robnim markama i poznatim ličnostima. Mi obezbeđujemo da naši korisnici imaju bezbedne i slobodne uslove da dele svoje emocije.

Rakuten Viber je deo Rakuten Inc., globalnog lidera u elektronskoj trgovini i finansijskim uslugama. Zvanični je kanal komunikacije FK Barselona, kao i zvanični partner za razmenu instant poruka i aplikacija za pozive Golden Stejt Voriorsa.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>