Svet

Region

Serija Hellbound postala je svetski fenomen i pretekla Squid Game! (VIDEO)

Horor serija "Hellbound" postala je svetski fenomen i pretekla "Squid Game" i to samo 24 sata nakon što je plasirana! Izgleda da je svet željan južnokorejskih serija, a Netflix i te kako ima nameru da to iskoristi.

Serija Hellbound postala je svetski fenomen i pretekla Squid Game! (VIDEO) Screenshoot/Instagram




U svetu u kome je serija smeštena, ljude posećuju nebeska bića koja ih obaveštavaju o tačnom vremenu i vremenu kada će umreti. Kada za to dođe vreme, do ovih grešnika dolazi tim demona koji ih spaljuje i šalje direktno u pakao.

U takvoj situaciji izbija masovna histerija i ljudi se okreću religioznosti i fanatičnom praćenju pojedinih grupa posvećenih „spasenju“. 







Jedna od njih se izdvaja i mnogi postaju sumnjičavi oko njene uloge u svemu, što dovodi do daljeg istraživanja tajni.



Pilot epizoda ove serije premijeru je imala na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu u septembru ove godine. U međuvremenu, Squid Game, koji je premijeru na Netfliksu 19. septembra, zabeležio je neverovatnu popularnost – 142 miliona pregleda u 94 zemlje i ukupno 46 dana na mestu najgledanije serije, što je dovelo do najave druge sezone. 

Serija Hellbound za sada nema toliko visoku ocenu, ali brojevi pregleda rastu, tako da je ušla i u 10 najgledanijih naslova na Netfliksu u Srbiji. 


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 







 

Viber

Autor: O.J
Izvor: City

Povezane vesti:


>