Ljubav

Style

Ženski bes je posledica nedostatka ljubavi!

Negativne emocije žena ne dolaze iz čista mira. Ženski bes je posledica nedostatka ljubavi! Muškarcima ne bi bilo teško da razumeju žene kada bi pokušali da shvate njihovu prirodu. 

Ženski bes je posledica nedostatka ljubavi! Svet Plus
Muškarcima je teško shvatiti ovo jer su po prirodi drugačiji. Glavna razlika između psihe muškaraca i žena je u tome što se muškarac više vodi racionalnošću, a žena emocijama. To je toliko očigledno, mada ipak mnogi to ne vide.

Muški svet se vrti oko ideja, logike, činjenica, a ženski svet oko osećaja, senzacija i emocija. 


Iz ove razlike proizlaze njihove najveće razlike. Muškarac je u većoj meri sklon samokontroli - to mu omogućava da racionalno razmišlja i funkcioniše. 


Žena je podložna snažnim osećajima i emocijama. Ona je senzualna, emotivna, gotovo da nema samokontrolu, teško joj je koncentrisati se na nešto - to je njena cena za sposobnost da dobro prihvati i daje ljubav. 
Sa tim što su toliko emotivne, često pate od "ljubavnog deficita" koji dovodi do besa.

Negativne emocije proizvod su nedostatka ljubavi. Ako se bes pojavi, žena ga pokušava obuzdati i suzbiti jer zna da je muškarac neće razumeti. 

Suzbijajući bes nije ni svesna da ga tako samo više nagomilava i tako dolazi do napada histerije kada više ne može sve zadržati u sebi. 


Ako u životu ima puno negativnosti, to znači da dajete više nego što uzimate. 

Nikada se neće sreća roditi iz nedostatka ljubavi. Jer ljubav je sreća. Negativne emocije kod žene pokazuju da ona nije srećna u svom životu.

Ne dozvolite da se nakupljaju, shvatite odakle potiču i radite na tome da ih otklonite. Ojačajte svoj um. Što je um jači i što čovek dobije više ljubavi, to duže može lepo i mirno živeti.
 

Aspirin može odlično da posluži za piling kože glave i da očisti skalp!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pult24.info

Povezane vesti:


>