Svet

Region

Whitesnake na Tašmajdanu 6. jula 2022. godine!

Neizmerno se radujemo koncertu na Tašmajdanu 6 jula 2022. godine! Pridružite nam se u slavlju svega onoga što Whitesnake predstavlja skoro 50 godina, izjavio je David Coverdale.

Whitesnake na Tašmajdanu 6. jula 2022. godine! Promo

Godina 2022. godine biće upamćena i po sledećem – legendarni pevač i frontmen, David Coverdale, rešio je da u njoj okonča karijeru jednog od najvećih svetskih bendova svih vremena – Whitesnake. Iako su im poslednji albumi bili odlični, a koncerti kvalitetni i nezaboravni, najbolji odlaze sa stilom – velikom globalnom turnejom!
A kraj nije kraj bez Beograda.


Maestralni David Coverdale, poznat po fantastičnom glasu i multi platinastim hitovima, odlučio je da se oprosti od publike na vrhuncu karijere:


„Neizmerno se radujemo koncertu na Tašmajdanu 6 jula 2022! Pridružite nam se u slavlju svega onoga što Whitesnake predstavlja skoro 50 godina – čast i privilegija mi je što sam uvek nastupao sa najboljim muzičarima, pred milionima ljudi širom sveta koji su me pratili i podržavali na ovom neverovatnom putovanju! Vreme je da stavim tačku na 5 dekadentnih, fascinantnih i reptilskih dekada, a oproštaj bez Beograda jednostavno nije moguć!“Ulaznice za ovaj spektakl možete nabaviti od srede 24.novembra od 9 časova na svim prodajnim mestima Ticket Visiona – www.tickets.rs – u sledećim kategorijama:


    • Parter – 2900,00 RSD
    • Fan pit (samo 1000 ulaznica) – 3500,00 RSD
    • Tribine – 3500,00 RSDWhitesnake koncertu mogu da prisustvuju svi koji poseduju potvrdu o vakcinaciji ili preležanom Covidu u poslednjih šest meseci, a biće omogućeno i BESPLATNO testiranje ispred stadiona Tašmajdan.

Beogradski koncert je, zahvaljujući Avalon produkciji, dobio i svetsku ekskluzivu – jedino na Tašmajdanu će Coverdaleov prijatelj i saborac iz Purple dana, Glenn Hughes, deliti binu sa frontmenom Whitesnakea!


Fanovi će moći da uživaju u odličnoj svirci njegovih The Dead Daisies, a Whitesnake i Deep Purple obožavaoci mogu već da naslute kako će izgledati jedan od biseva.

Stoga pozivamo sve rokere i ljubitelje dobrog zvuka da, zajedno sa nama, isprate jednog od najboljih pevača svih vremena koji se, od davne 1975 pa na ovamo, uvek vraćao Beogradu spektakularnim koncertima! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>