Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav i Devica!

Nedeljni horoskop za period od 22. novembra do 28. novembra 2021. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja...

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav i Devica! Svet Plus
Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


OVAN


Hrana 

Vreme slava i obilnije hrane se polako zahuktava, a kod vas je baš u ovom periodu naglašena i potreba za  začinjenim i kaloričnim obrocima. Makar jednom nedeljno odmorite stomak laganijom ishranom, uglavnom sačinjenom od povrća.

Ljubav

Ulazite u mirniju emotivnu fazu. Oscilacija, kojih je povremeno bilo u odnosu sa voljenom osobom će biti manje. Strast će ostati jaka, ali će vaša komunikacija biti bolja, obojena pozitivnijom energijom i isto tako pozitivnijim dešavanjima i oko vas. Ono što vas je mučilo počeće da se rešava, bar kod vas – partner i dalje može imati neke lične ili porodične probleme, ali vi ćete umeti da mu date pravi savet ili priteknete u pomoć. Slobodni Ovnovi – počinjete zaista da se „budite“ – sve češće ćete imati vrlo interesantna poznanstva i komunikaciju sa suprotnim polom. Otvaraju vam se ljubavni vidici…

Posao

Ulazak Sunca i Merkura u znak Strelca vam savršeno odgovara. Oni koji nisu hteli da vas čuju ili sa kojima niste uspevali da ostvarite pravi kontakt i komunikaciju – sada će vam dati zeleno svetlo. Dogovori će se sklopiti ili početi da se poštuju i funkcionišu. Papirološki problemi će se rešiti, dozvole dobiti. Zakonska i pravna pitanja će se takođe pokrenuti a onima koji sarađuju sa inostranstvom ili sa državnim i javnim institucijama – slede povoljnosti, zanimljive informacije i konkretna, pozitivna dešavanja.

Zdravlje

Vaša zdravstvena situacija se popravlja.

 

BIK

Hrana

Doći će do popuštanja stresa kod vas što će jednim delom vratiti vaše navike po pitanju ishrane u normalu – više nećete imati tolike oscilacije kao tokom prehodne sedmice. Prijali bi vam mlečni proizvodi – naročito sirevi, svih vrsta.

Ljubav

Sunce i Merkur će iz vašeg partnerskog polja preći u znak Strelca, jednim delom spuštajući napetost i neku formu „grča“ koja postoji između voljene osobe i vas. Ostaće vam još Mars da se sa njim borite do polovine decembra. A Mars kao Mars – ume da nezgodno „ubode“ naročito sredinom nedelje koja je malo zahtevna za vaše emotivne priče. No, ima taj Mars i svojih pozitivnih strana, a jedna od njih svakako jeste i strast. Slobodni Bikovi – neko ume da vas zaintrigira, da vas zainteresuje i čačne vam maštu. Lepe predispozicije da se neke konkretne situacije i priče u ovoj nedelji pokrenu.

Posao

Vaš poslovni segment je lepo prodrman tokom protekle nedelje, izdogađale su se mnoge situacije a trebalo bi da ste veći deo njih rešili. Ili ako ništa drugo – rešavaćete ih sada, u danima koji su ispred vas. Postoji dobra šansa da se sa nadređenima i poslovnim saradnicima napravi kvalitetniji dogovor koji će, bar neko vreme – biti poštovan. I pored toga što je poslovni segment prilično buran i zahtevan u ovom periodu – vi ste dosta dobro pozicionirani i umećete da povučete prave poteze u pravo vreme.

Zdravlje

Još uvek vas prate talasi nervoze i stresa, ali će se oni polako smirivati.

 BLIZANCI

Hrana

Apetiti će biti pojačani u ovoj sedmici – dešavanja i vaša angažovanost vam crpe energiju i istu treba nadoknaditi na pravi način. Izbacite proizvode od belog brašna I višak slatkiša, trudite se da obroci budu češći, ali zato količinski manji.

Ljubav

U ovoj sedmici prvo Sunce a onda i Merkur, vladar vašeg znaka – prelaze u partnersko polje i znak Strelca. I ne samo to – istovremeno izlaze iz nekih ne baš jednostavnih aspekata koji su donosili pritisak na vas i lošije odnose sa voljenom osobom. Sad je vreme za obostrano « vađenje fleka », za poboljšanje komunikacije, za to da umete i želite da priđete jedno drugom na pravi način. Za početak je više nego dovoljno, a za ostalo – snađite se sami. Slobodni Blizanci – ukoliko želite da obnovite neki kontakt iz prošlosti ili da nastavite sa komunikacijom sa simpatijom koja je već neko vreme u zastoju – sada možete

Posao

Mnogo ste se borili u proteklom periodu – u nekim « bitkama » ste slavno pobedili, u drugim isto tako slavno izgubili, a neka su vojevanja zakočena i ostala nedovršena. Sad je vreme da se vaš osvajački pohod nastavi, ali u dosta lakšoj energiji – onoj u kojoj se vi mnogo bolje snalazite. Prosto rečeno – od početka sedmice, a pogotovo od njene sredine – imate odlične izglede da poslovno rastete I napredujete. Do vas će doći neke ozbiljne poslovne priče I ponude, nešto što je itekako povoljno po vas.

Zdravlje

Dosta se bolje osećate, jačate energetski.

 


RAK

Hrana

Sedmicu počinjemo Mesecom u vašem znaku. Automatski – od toga kako se osećate zavisiće kako ćete se odnositi prema hrani. Sve ono što vam donosi napetost, ali I sve situacije u kojima ste ekstatično srećni – biće okidač za pojačanu potrebu za hranom.

Ljubav

Sa partnerom možete da se volite kao da ste iz oka ispali jedno drugom – ali to uopšte ne garantuje da ćete se uklopiti na pravi način ili da ćete jedno drugom umeti da pružite ono što vam je potrebno. Kao da konstantno ograničavate jedno drugo – i pri tom vi smatrate da je krivac partner a partner naravno smatra da ste krivac vi. Previše je hladna I uskogruda ljubav koju trenutno dobijate od Venere iz partnerskog polja…..Slobodni Rakovi – Mars gruva u polju ljubavi, traži predavanje, strast – neki od vas će se prepustiti. Drugi – iz nekog razloga konstantno koče I preispituju sebe. Zašto, Bog sveti zna.

Posao

Sunce I Merkur ulaze u polje poslovne svakodnevice, obasjavaju ga I aktiviraju. Obe su planete u dobrim aspektima sa Saturnom, što znači da će “veliki kočničar” olabaviti malo I dozvoliti vam da lakše funkcionišete, lakše obavljate obaveze ali I da imate bolju komunikaciju sa klijentima I saradnicima. I takođe će pokrenuti seriju dogovora koji bi mogli povoljno uticati na vaše finansije. Da se razumemo – te finansije će I na dalje biti bolna tačka, ali imate jedan periodčić kada možete malo da danete dušom.

Zdravlje

Onako, nije loše. Bolje nego što je bilo definitivno.


 

LAV

Hrana

Od početka nedelje – raspoloženje će početi da se popravlja. Od sredine – I apetit će krenuti za njim. To ne znači da ćete se “razjesti” I biti neumereni – već da ćete polako početi da se vraćate u neku svoju energiju I biti bolje.

Ljubav

Posle perioda koji vas je na više frontova rastavljao i sastavljao – od ponedeljka ćete makar jednim delom početi lakše da dišete. Sunce, vladar vašeg znaka seli se u Strelca, vatru kao što ste I vi I sve ono što je u vama bilo zagušeno počeće da se budi, oživljava. Oslobodićete se velikog dela tereta a kontakt sa partnerom će se u ovom periodu popravljati. Mars vam je još uvek u polju doma, stabilnosti, korena, sigurnosti – njegove uticaje ćete osećati još narednih mesec dana. Slobodni – polje ljubavi se aktivira Suncem I Merkurom. Možda je hladno napolju, ali u vašim srcima postajaće sve toplije.

Posao

Dobar kontakt Sunca I Merkura sa Saturnom – pravi potez u pravo vreme, prava odluka u pravom trenutku. Budite se, ona vaša energija ponovo će početi da vrca na sve strane, kreativnost I ideje će se aktivirati I posle izuzetno napornog I zahtevnog perioda za vas – krenućete napred. To ni na koji način ne znači da će prepreke same od sebe da padnu I da ćete odmah procvetati, ne. Ali da, znači da će talas pozitivne energije da vas zahvati I da ćete imati više volje, želje I motiva da se borite I napredujete.

Zdravlje

Budite aktivni I u pokretu, prijaće vam. Stariji Lavovi – manji problemi sa kičmom I sa pritiskom.

 

DEVICA

Hrana

Mlečni proizvodi, naročito kiselo mleko – mogli bi pomoći radu creva I varenju. Takođe, potrebno vam je više supa, variva, čorbi. Prijaće vam kao užina I šolja toplog čaja u kombinaciji sa tostom ili šakom suvih keksića.

Ljubav

Vaš vladar Merkur zajedno sa Suncem prelazi u polje doma, porodice, stabilnosti, korena – sada jeste vreme da sa partnerom pravite planove o nekom renoviranju, sređivanju ili da se bavite porodičnim pitanjima jer će se dosta lako dolaziti do dogovora I rešenja. Aspekti koji deluju na vas nisu loši, osim ako ste tip Device koja je sklona preteranom ljubomorisanju –  u tom slučaju ćete spolja izgledati I ponašati se prilično korektno, ali ćete svom snagom “kopati” da otkrijete nešto vezano za partnera I njegovu vernost. Slobodni – zanimljivi momenti su pred vama. Poznanstvo ili kontakt koji vam jako prijaju.

Posao

Ukoliko se bavite privatnim poslom – ulazite u period pojačanih obaveza I problema sa organizacijom – ali će vam se ovo finansijski prilično isplatiti. Generalno gledano – imate dosta korektne pokazatelje koji govore o stabilnom poslovnom funkcionisanju, korektnim odnosima sa saradnicima I isplativim dogovorima. Jedino na šta bih vam skrenula pažnju jeste potreba da se u poslu vodite legalnošću I zakonima – postoje mogućnosti za inspekcije ili kazne. Ne brljajte po sivoj ekonomiji.

Zdravlje

Iscrpljenost, pad energije.
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>