TV Show

Parovi

Haos u studiju tv Pinka! Jovan Marić se iznervirao, a onda obratio sinu!

Psihijatar je imao jutros video uključenje, iz stana iz koga ga izbacuje njegov sin Mateja. Haos u studiju tv Pinka! Jovan Marić se iznervirao, a onda se obratio sinu!  Nemoj da dozvoliš da izbaciš starog bolesnog oca da spava na ulici.

Haos u studiju tv Pinka! Jovan Marić se iznervirao, a onda obratio sinu! Screenshoot/Instagram




Jovana Jeremić u studiju je bila sa advokatom sina Mateje i bivše žene Marića. Svađa je nastala u samom startu gostovanja kada je Marić optužio advokata da je bio u zatvoru jer je optužen za mito i korupciju, što je ovaj dematovao.

Voditeljka Jovana Jeremić tražila je od Jovana Marića da pokaže stan u kom živi i Nigerijku koja je sa njim. Psihijatar je to oštro odbio, a onda je krenuo haos.

Na voditeljkino pitanje da li je imao odnose sa mladom devojkom i da ona ima takva saznanja, jer joj je stigla poruka od njegovog prijatelja, Marić je “puko” i pored negiranja rekao Jovani da će posumnjati u njenu inteligenciju.






Na pitanje da li je Nigerijka prijavljena u Beogradu, Jovan Marić je odgovorio:

- Nije prijavljena, što bi bila prijavljena?! Ona ovde čisti kuću, a ja joj plaćam školovanje i ima gde da jede i spava.

Advokat sina izneo je papir i sudsko rešenje sa kojim je tvrdio da je Marić sina, kada je imao deset godina, i ženu izbacio na ulicu, menjao bravu na stanu, kao i da je fizički maltretirao suprugu.

- Sram vas bilo! Lažete! Brukate advokatsku profesiju. Nikad nisu bili izbačeni na ulicu, otišli su kod njene sestre.






U toku emisije su se konstantno prepucavali Marić, iz svog doma, i Jovana i advokat iz studija. U jednom momentu su se voditeljka i njen gost glasno smejali na odgovore Marića, pa je čak Jeremićeva sela ispod stola, što je kamera snimila.

Za kraj emisije imali su i advokat i Marić završnu reč.

Advokat: Da ostavi Matiju da živi i da ne upire prstom u njega njegov biološki otac. Neka sud radi šta treba, a on neka ga ostavi.

Jovan Marić: Sine Mateja ako dozvoliš da te mangupi prevare ja te žalim. Nemoj da dozvoliš da izbaciš starog bolesnog oca da spava na ulici.






Podesetimo, Jovan Marić (80), poznati srpski psihijatar, šokirao je javnost kada je rekao da njegov sin Mateja (20) navodno hoće da mu oduzima jedini krov nad glavom. Sporni stan od 120 kvadrata u blizini Palate pravde Marić je prepisao svom sinu još kad je ovaj imao samo sedam meseci, kako bi ga obezbedio u slučaju da se njemu nešto dogodi, pošto ga je dobio već u poznim godinama iz trećeg braka sa psihijatrom, 30 godina mlađom, Danijelom Tiosavljević.






 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic.rs

Povezane vesti:


>