Zadruga

Parovi

Emina Mujić loše, kaže Huso! A Dragojevići slave!

Prevara i razvod u rijalitiju "Zadruga 5" potresao je porodice ovog, sada već bivšeg para. Emina Mujić je loše, kaže Huso Dalilin otac, a sa druge strane Dragojevići slave jer su se oslobodili snajke.

Emina Mujić loše, kaže Huso! A Dragojevići slave! Screenshoot/Instagram




Dalila Dragojević javno je prevarila muža Dejana Dragojevića pred njegovim očima u rijalitiju "Zadruga" sa Filipom Carem. Nakon njenog intimnog odnosa sa ljubavnikom, Dejan i Dalila su potpisali papire za razvod braka, a ova situacija izuzetno je potresla kako Dejanovu, tako i Dalilinu porodicu.


Huso Mujić, Dalilin otac, neprestano ističe za medije da je na strani sada već svog bivšeg zeta, Dejana, a kako je otkrio za "Blic", Dalilina majka Emina Mujić je trenutno u lošem stanju zbog postupka ćerke.

- Njenoj majci nije dobro. Video sam da je psovala Lepog Miću, Đedovića i Sandru Rešić i neka je. Namerno idu i zavađaju našu decu. Nisam se čuo sa Eminom, nemamo kontakt, ali sam od poznanika načuo da je u lošem stanju - rekao je Mujić za naš portal.

Inače, on se osvrnuo i na porodicu Dragojević, koja je slavila razvod Dejana i Dalile, a istakao je i da njegova ćerka nema sto postotno pravo nakon razvoda na kuću u Šepku gde je sada već bivši bračni par živeo:

 Ne može Dalila tek tako da odlučuje šta će uraditi sa tom kućom. Postoje advokati i pravnici koji će presuditi kome će kuća pripasti. Jedino može da dobije pola kuće, ali celu ne. Ja i dalje stojim iza toga - kaže Huso za "Blic" i dodaje:







 Ako želi celu kuću, neka izvoli da plati Dejanu polovinu kuće i neka je zadrži za sebe. Ona hoće celu kuću, a da njen supružnik ne dobije ništa? To je sramota - oštro poručuje Huso.

- Video sam da se David i njegova porodica raduju što su se oslobodili Dalile. Moja ćerka jeste najgora i svašta je uradila, ali kako ih nije sramota da se raduju tuđoj nesreći? Gde je taj isti David bio prethodnih pet godina dok su oni živeli u Gornjem Šepku. Što im porodica nije dala krov nad glavom? Gledali smo Dejana ovde kao malo vode na dlanu, a oni opisuju da mu je u Gornjem Šepku bilo kao u logoru. Sramota! Neka budu pošteni i neka kažu kako stoje stvari - zaključuje iznervirano Huso Mujić.







Sada se nakon čitavog haosa i oglašavanja Dalilinog oca, na svom Instagramu oglasio i David Dragojević.


 Nikada se nisam radovao tuđoj nesreći, radujem se bratovom iskrenom osmehu i svetloj budućnosti. Iako fizički nismo bili zajedno i u kontaktu, moje je srce uvek bilo uz njega. Niko ne može da te voli više od tvoje porodice. Voli te brat - napisao je David Dragojević.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic.rs

Povezane vesti:


>