Zadruga

Parovi

Dalila prešla Caru preko svih uvreda i pretnji! (VIDEO)

Dogodilo se veliko pomirenje! Dalila prešla Filipu Caru preko svih uvreda i pretnji, pa su usledili i poljupci...

Dalila prešla Caru preko svih uvreda i pretnji! (VIDEO) Screenshoot/Youtube





Za vreme emisije "Gledanje snimaka", Dalila Dragojević i Filip Car su pokrenuli još jednu po redu raspravu:

Moja sreća je da budeš onakav kakav si bio na početku. Nas ništa nije zanimalo na početku, a sada smo akteri - rekla mu je Dalila.


Tebi je bitno šta Dejan kaže. Ni jednom mi nisi rekla da sam upravu. Na kraju ću uzeti kašiku i sam sebi iskopati oko. Mene kad su je*ali ja sam pobegao iz škole i izašao iz kuće. Šta te boli ku*ac da li će se miriti sa bratom. I daj Bože da se pomiri, da više ne pati za tobom - pričao je Car kroz zube.


Mene boli kada kaže da sam ja laka - rekla je Dalila.

Jesi spremna da čuješ istinu. Sve je upravu. Cela kuća govori da nisi ispravna. Razvela si se, stavila tačku. Njegov brat te nije uvredio i pokazao ništa loše. Trebala si da mu se zahvališ - pričao je Filip.

Iživljavaš se na meni - poručila mu je ona.


On traži je*ačinu - rekla je Dalila Luksu.

Ja bih želeo da ti staviš brnjicu - rekao je on njoj.

Ajde gledaj u pod u ćuti, jedi tu jafu i da te čuo nisam. Je li ti jasno. Sa tobom tako treba. Da te nisam čuo barem sat vremena, da nisi progovorila. Da nisi reč spomula. Ti si nepravedna, zla i pokvarena osoba. Ja ću te vratiti da budeš dobra i plemenita. Još malo imaš vremana da se menjaš, kreni. Kriva sam i brnjicu stavi i ćuti. Ja da sam Dejan Dragojević mrtva bi bila. Spomenik mu napravi - pretio je Car Dalili.

Idi pod ruku sa njim - poručila mu je ona




 






U toku emisije "Gledanje klipova", Filip Car se ušuškao kod Dalile Dragojević u krilo i prepustio se njenim toplim poljupcima.


Neposredno pre toga, Car je žestoko zapretio svojoj devojci da mora da ćuti i da je Dejan za sve kriv na šta je ona odlučila da svima saopšti da želi da stavi tačku na njihov odnos.






 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>