Region

Svet

Region

Nesvakidašnja atmosfra: Ovacije na premijeri filma JESEN SAMURAJA! VIDEO

Sinoć je u prepunoj sali Sava Centra, premijerno prikazan dugo najavljivani film reditelja Danila Bećkovića, "Jesen Samuraja".

Nesvakidašnja atmosfra: Ovacije na premijeri filma JESEN SAMURAJA! VIDEO Foto: PromoPre početka projekcije u Sava Centru glumačka i autorska ekipa filma prošetala je crvenim tepihom i pozdravila mnogobrojnu publiku koja se okupila da ih pozdravi. Premijeri je prisustvovao veliki broj poznatih ličnosti koji su došli da pogledaju film koji će definitivno obeležiti ovu jesen i puniti dugo naše bioskopske sale. Publika koja je imala priliku da sinoć pogleda "JESEN SAMURAJA" je oduševljena, čemu najbolje svedoče stajaće ovacije i dugotrajni gromoglasni aplauz na kraju obe projekcije.
 
Sjajna glumačka i autorska ekipa je sa svojim prijateljima i kolegama potom proslavila uspešnu premijeru filma u beogradskom Dorćol Platzu, a veselje je trajalo do ranih jutarnjih časova. "JESEN SAMURAJA" je od danas na redovnim bioskopskim repertoarima, pa ukoliko ste propustili premijerno prikazivanje ove romantične komedije, možete ispraviti tu grešku već večeras u vašem omiljenom bioskopu.
 
Posle izuzetno uspešnog filma MALI BUDO reditelj Danilo Bećković je imao veliki izazov da započne sledeći projekat. O svom novom filmu JESEN SAMURAJA, reditelj je rekao: „Naš novi film je romantična komedija koja prati dogodovštine Vladice Simonovića (Petar Strugar), profesionalnog karatiste i bonvivana, premda je daleko više predan noćnom životu nego karateu. Mi ga zatičemo u trenutku kada je prinuđen da završi sportsku karijeru i počne život iz početka. U isto vreme upoznaje prelepu samohranu majku Snežanu (Hristina Popović) i njenog sina Vukašina (Petar Novićević), koga počinje da podučava karateu. Vladica se zaljubljuje u Snežanu i želi da se pred njom pokaže kao uspešan čovek, ali jedino što ume da radi je da se bori. Njegova potraga za ljubavlju dovodi ga u niz komplikovanih situacija sa sumnjivim tipovima, a videćete hoće li Vladica uspeti da se izbori sa svim nevoljama”.


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari