Region

Svet

Region

Domaća serija Azbuka našeg života! Svakog petka! (VIDEO)

Stiže nam nova domaća serija "Azbuka našeg života" na kanalu Superstar. Svakog petka u 21h, počevši od 3. decembra! U središtu intrigantne, zabavne, ali na momente i teške i tragikomične priče je urbana beogradska porodica i bračni par Popović.

Domaća serija Azbuka našeg života! Svakog petka! (VIDEO) Promo




Azbuka našeg života je savremena dramska igrana serija nastala prema motivima popularnih romana „Azbuka mog života“ i „Muška azbuka“, književnice Mirjane Bobić Mojsilović.


U središtu intrigantne, zabavne, ali na momente i teške i tragikomične priče je urbana beogradska porodica i bračni par Popović. Iza Vesne i Uroša je dvadeset i pet godina zajedničkog života, u koji su, iz mladalačke zanesenosti i strasti, ušli nošeni studentskom ljubavlju, željni boljeg sutra i uspeha u trivijalnom društvu u kojem je sve dozvoljeno da bi se došlo do statusa, karijere i novca.





Ipak, četvrt veka kasnije, nakon što su stekli sva materijalna dobra, dok im se deca školuju u inostranstvu, ova naizgled idealna porodica, počinje da se raspada. 


Vesna i Uroš tada shvataju da su u borbi za materijalno – izgubili sebe. Takvi, poraženi i posramljeni, bežeći od realnosti, tumaraju kroz ljubavne avanture, prevare, laži, samoću, grižu savesti i krizu sopstvenih identiteta.






Priča prati paralelno žensku i mušku stranu.


Kroz dinamičnu radnju, česte flešbekove, koji nam dočaravaju drugačiju, onu prošlu dimenziju njihove životne priče, zatim kroz voice-over naraciju koja obogaćuje dramu ličnim doživljajima glavnih likova, serija nam donosi iskrenu priču o veoma aktuelnim društvenim pojavama – o krizi porodice i međuljudskih odnosa, krizi srednjih godina, krizi našeg društva, krizi identiteta.

Ispričano kroz sudbinu jednog bračnog para, ovo je zapravo priča o svima nama, o modernim porodicama, o epidemiji razvoda, o usamljenosti savremenog čoveka. „Azbuka našeg života“ je priča o ljubavi, o promašenim životima, o razočaranju, o otrežnjenju i pokajanju, o pokušaju da se uhvati makar delić proćerdane sreće.






Uloge tumače: Aleksandra Janković, Jadran Malkovich, Miona Marković, Đorđe Mišina, Isidora Simijonović, Nebojša Milovanović, Jovana Stipić, Anđelka Prpić, Anastasia Mandić


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 
 








 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/superstar

Povezane vesti:


>