Zadruga

Parovi

Dalilina drugarica oplela po Dejanu! Dala mu je krov nad glavom!

Dalilu znam deset godina unazad, a preko nje upoznala sam i Dejana... Dalilina drugarica oplela po Dejanu Dragojeviću! Dala mu je krov nad glavom, kada ga je porodica izbacila ko kera...

Dalilina drugarica oplela po Dejanu! Dala mu je krov nad glavom! Screenshoot/Instagram




Ljubavni trougao iz "Zadruge", koji čine Filip Car, Dalila i Dejan Dragojević, već dugo trese Balkan - svakodnevno se oglašavaju članovi njihovih porodica, komšije, prijatelji, a sada Dalilina dugogodišnja drugarica Amra iskreno govori o tome ko je i kakva, zapravo, Dalila, ali i na koji način su ona i Dejan funkcionisali.


- Pravo da vam kažem, ja Dalilu znam deset godina unazad, a preko nje upoznala sam i Dejana - bolje da nisam! Pa, da javnost zna samo delić onog što znam ja, pre svega o njoj, pa onda i o Dejanu, toj "velikoj žrtvi", sve bi vam bilo kristalno jasno - počinje priču Amra, koja o Dalili za sve ove godine koliko se znaju lošu reč nema da kaže.


- Pa, znate li vi kakva je ona osoba?! Pravi laf, i kao prijatelj i devojka, ćerka... Sve! Ma, pamtim milion situacija, ona je u stanju sebe na poslednje mesto da stavi da bi svima drugima pomogla. Pa, tako je i Dejanu, to se odavno zna - bukvalno ga je izvukla iz ponora, kada su ga se svi odrekli i ostavili kao kera na ulici... Ko mu je bio tu? Pa ta ista Dalila, koju sad pljuje na sva zvona! I vukla ga je stalno, motivisala, finansirala... Pa, hej, krov nad glavom mu je pružila i dom, sve ono što on kod svojih, koji se sada jelte toliko brinu, nije imao.





Amra ističe da je Dalila prema Dejanu ispala maksimalno fer.

- Zaljubila se žena, bila fer, priznala i ostavila muža, pa šta?! Ne vidim problem! Pa bolje tako, da je bila iskrena i fer, nego da ga je varala sa strane. Zavolela je Filipa, pa normalno da treba da prati svoje srce, a ne da se ganja s onim ljigavkom, za kog ne znate ni da li smrdi ili miriše, znate kako kaže narod. Pa svakoj ženi, tako i Dalili, treba bre muškarac, a ne detence, da ga vodi na povocu... I sad je neki tamo antifanovi linčuju, stvarno ne vidim zbog čega. Pa ni onu malu Lunu nisu toliko linčovali kada se zaljubila i priznala - poručuje Alma za "Pink".

 

Počinje noćna mora za Cara i Dalilu! U rijaliti Zadruga ulaze Maja i Mladen!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink

Povezane vesti:


>