Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop za period od 15. novembra do 21. novembra 2021. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja...

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus




Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


VAGA

Hrana

I dalje ste u periodu velikih oscilacija kada su apetiti u pitanju. Sve će zavisiti od toga kako se osećate – u danima kada ste mirni i stabilni vaša će ishrana biti ok, ali u danima nezadovoljstva i neopuštenosti – te loše osećaje ćete zatrpavati većim količinama hrane, naročito slatkišima.

Ljubav

Odnos sa partnerom je korektan, ali daleko od onoga što je vama potrebno – nema one prave lepršavosti, opuštenosti, nema nežnosti – sve se svelo na ono « tu smo zajedno », sve se svelo na « treba, mora, bilo bi dobro ». Strasti jesu tu, ali nisam sigurna da su vam one sada dovoljne da biste bili zadovoljni. Između vas dvoje neće biti nekih većih trzavica, ali neće biti ni posebnih dešavanja, lepih – onih za kojima vaše srce čezne. Slobodne Vage – trigon Venere sa Uranom i sekstil sa Marsom daju kao neke ljubavne šanse – ali sve je to nešto polovično – vaš osećaj ushićenosti ovde izostaje.

Posao

Ukoliko ste privatnik – ovo vam je vrlo solidan period u kojem privlačite nove poslovne prilike a ni finansijski momenat nije zanemarljiv. Ukoliko pak radite za drugog – glavna preokupacija trenutno su vam baš te finansije – sve se vrti oko toga koliko ćete uspeti da zaradite. Dosta ozbiljno ste se postavili prema poslovnim obavezama i saradnicima i ne može se poreći da imate uspeha. U vaš život sada mogu ući i nove poslovne šanse i osobe sa kojima ćete moći da napravite kvalitetne dogovore.

Zdravlje

Dobro ste, ali pfff…..onako polovično. Mentalni umor je najpre prisutan.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Više povrća i voća u ishrani. Takođe, potrebna vam je barena, kuvana hrana – više nekih supica, čorbica, variva. Meso ne škodi – dokle god ga uzimate povremeno i izbegavate mesne prerađevine. Ipak, riba bi vam više prijala. Stomak je osetljiv I treba voditi računa o kvalitetu namirnica.

Ljubav

Kad imamo pun Mesec u partnerskom polju, pa još I delimično pomračenje pride, kad imamo gomilu aspekata koji u ovom trenutku “udaraju” na emotivnu stabilnost I njene temelje – proveravaju koliko je osnova jaka – onda znamo da su pred zauzetim Škorpijama dani u kojima će se tresti tlo. Da se razumemo – to ne označava automatski kataklizmu – ali se “odabir” odnosa koji će trajati nastavlja. Ovi će aspekti I naredni period proizvesti I ogromne, suštinske promene u nekim škorpijskim relacijama – I te promene ne moraju da budu ni malo loše. Slobodni – ništa, ništa – pa iznenađenje. Ništa, ništa – pa šok. Ništa, ništa – pa odjednom s neba pa u rebra – ljubav. Pred vama je jedna nedelja koja će vas ludo voziti kroz emotivne brzake. Sve će se dešavati bez plana, neočekivano, burno.

Posao

Kada je kod vas I misao I svest I reč i volja I snaga – to bi trebalo da bude odlično, jel da? U teoriji da, ali u praksi je to diskutabilno. Jer, iako imate sve od navedenog, istovremeno imate I neizdrž I impuls I manjak strpljenja. A ovi će dani, isto kao I oni prethodni  – jako to vaše strpljenje testirati. Dovodiće vas situacije I ljudi do one fine granice – kada para počinje da vam izbija na uši iako spolja delujete potpuno hladno. E tog izbijanja pare se ovih dana treba čuvati – nemojte da “oduvate” nekog ili da “polomite situaciju” bukvalno par trenutaka pre nego što nešto možete rešiti mirno I ostvariti ono što želite.

Zdravlje

Sve po malo – malo kičma I zglobovi, malo želudac I varenje, malo urogenitalni trakt, malo grlo.

 

Serija Crna svadba epizoda 8: Šta se dogodilo u prošlosti?







STRELAC

Hrana

Potrebno je pojačati ishranu, ali namirnicama koje će vam davati energiju, ne praznim kalorijama. To ne znači da trebate da budete neumereni i da jedete sve i svašta, već da se okrenete svežem voću, povrću, ribi, namirnicama bogatim vitaminima i mineralima.

Ljubav

Komunikacija sa voljenom osobom je dosta slaba tačka u ovoj nedelji. Možda nećete uspevati da se dogovorite, a možda jednostavno nećete želeti nikakav kompromis I dogovor. Možda ćete jedno drugom govoriti pogrešne reči, a misliti nešto deseto. Možda će partner pokretati teme koje vama nisu prijatne I pitanja o kojima vi ne želite da razgovarate. Kako god okrenuli – ovo su dani u kojima treba pažljivo hoditi putem partnerskih odnosa. Čak I ovakvi dani mogu izneti inspirativna dešavanja I strast…..Slobodni – vama je do flertovanja, ludovanja – toga I može biti, stabilnosti teško.

Posao

Poslovno, ovo je istovremeno profitabilna ali I naporna sedmica za vas. Sa nekim saradnicima ćete imati problem u komunikaciji, postoji mogućnost da sa nekima od njih I prekinete saradnju. Pored toga, slede vam dani sa dosta obaveza, oni u kojima će se količina posla konstantno povećavati. No, isto tako – ovo jesu dani dobre zarade I neočekivanih povoljnosti koje se otvaraju pred vama. Sve što je ostalo nerešeno, naročito kada je papirologija u pitanju – sada ćete morati da sređujete I završavate.

Zdravlje

Problemi sa spavanjem I osetljivost respiratornih organa.

 

JARAC

Hrana

Vi ste bolje raspoloženi, a samim tim – i više obraćate pažnju na svoju ishranu. Niste neumereni, ali vam je jasno šta je vašem organizmu potrebno i pridržavaćete se toga. Odgovara vam ćureće i juneće meso, riba, a od povrća krompir, šargarepa, kupus.

Ljubav

Slobodnima slede dani u kojima može biti vrlo zanimljivih dešavanja sa suprotnim polom. Više osoba se tu mota oko vas i pokazuje zainteresovanost – samo je pitanje da li vam oni « nude » ono što je vama potrebno. Sa Venerom koja je kod vas, vi želite ljubav i pokretanje na polju emocija – ali istovremeno želite da osetite sigurnost, da znate da je preko puta vas osoba koja će se truditi i sa kojom bi se moglo napraviti nešto kvalitetno. Da me pitate da li nešto možete pokrenuti – da, možete u tome nije problem. Ali da bi nešto trajalo…..moraćete da se usudite pa da vidite. Zauzeti – onako, solidna nedelja za vas.

Posao

Nisu ovo loši poslovni aspekti. Većina vas uviđa da sve ono što ste u prethodnom periodu radili i gradili, sve ono oko čega ste se mučili – daje svoje rezultate. E sad, da li ste vi baš u potpunosti zadovoljni tim rezultatima – to je već neka druga priča. U svakom slučaju, vaš lagan ali siguran poslovni hod se nastavlja. Verovatno u ovoj nedelji nećete biti zadovoljni finansijskim delom, možete se osetiti zakinuto, a možete napraviti i dogovore od kojih očekujete više nego što ćete dobiti.

Zdravlje

Bićete skloni prehladama, kao i hormonskim problemima.



 





VODOLIJA

Hrana

Dosta jakih planeta i dalje atakuje na vaš znak, što znači da će vam i u narednom periodu biti potrebna ishrana koja vam donosi energiju, a da ćete morati striktno da izbegavate namirnice za koje već odavno znate da nisu dobre po vas.

Ljubav

Niti je partner niti ste vi u nekom bajnom raspoloženju. Oboje vukljate neku problematiku – poslovnu, finansijsku, kakvu god – I oboje ste prilično na izmaku snaga od svega. Naravno da to i kod voljene osobe i kod vas može proizvoditi nervozu – pa ako nemate preča posla, a vi trošite vreme u raspravama. Lično smatram da je to besmisleno jer ništa nećete rešiti – pre bih vam preporučila da na neki način osvežite svoj odnos – da izađete, nađete momenat za sebe i za opuštanje. Slobodni – nastavlja se period zvan – čekaj. Eventualno možete da pokrenete neki flertić, avanturicu, brzinsko « idi mi dođi mi » dešavanje i to bi otprilike bilo to. Ono što vi zaista ŽELITE – e to da dobijete nećete moći. Dakle Vodolije – čekajte.

Posao

Moj je život borba neprestana…..pevuckaju Vodolije rmbajući. A da rmbate – rmbate. Posao i obaveze dolaze u talasima, i to talasima koji bi verovatno nekog drugog oborili, ali vas – teško. Usidrio vam se Saturn u znak i da se polomite ne možete. Možete na trenutak da se iznervirate i poželite da razbacate i ljude i papire i posao i obaveze sa sve nadređenim odgore – ali pošto ste jel da biće koje ume da se iskontroliše – vi to nećete uraditi. Naporna vam je ovo nedelja i tu nema šta da se priča. Ali plodonosna.

Zdravlje

Pokušajte da ne iscrpljujete sebe do krajnjih granica.

 

RIBE

Hrana

Jedete na nervnoj bazi i ne umete da se zaustavite. Osećanja u potpunosti upravljaju vašim apetitima koji su u ovoj nedelji sa velikim oscilacijama. No, vrlo brzo će se i to promeniti, ne brinite. Vi se trudite da budete umereniji, a rezultati će ubrzo doći….

Ljubav

Romantike, nežnosti, strasti, stabilnosti – može biti. Uopšte nemate loše aspekte da uživate sa voljenom osobom. Ono što vam smeta – pod jedan – vi sami sebi smetate jer vam ništa od onoga što dobijate nije dovoljno. Pod dva – ako nešto u vašem odnosu nije definisano, džabe mlatite praznu slamu i pritiskate drugu stranu – pustite, definisaće se kad bude vreme za to. Pod tri – opterećenost sumnjom i ljubomorom. A vi sad birajte hoćete li ono lepo ili ovo drugo. Slobodne Ribe – period u kojem zaista na dnevni red mogu izaći priče koje vrede. Samo treba « probrati » ko je iskren a ko traži samo avanturu.

Posao

Nestrpljivi ste i okupirani strahovima a to vam sada ne ide na ruku nikako. Samo vas koči I ometa u svakodnevici. Da, priznajem da stvari ne idu brzinom kojom ste se nadali, da je puno prepreka I da neki od vaših strahova nisu neosnovani – ali ništa nećete dobiti nervozom oko svega toga. U realnosti – poslovne prilike koje vam dolaze tu su I da ostanu. I da vam zaista donesu pomake I povoljnosti. Samo treba još malo sačekati a u međuvremenu – truditi se da ne pravite greške I da ne zaostajete sa obavezama.

Zdravlje

Pojačan stres podriva vaš imunitet.

 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav i Devica!

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>