Zadruga

Parovi

Zadrugovizija: Dejan javno zatražio papire za razvod od Dalile!

Zadrugovizija je završena, a izgleda i brak Dragojevića! Dejan je javno zatražio papire za razvod od Dalile! Želi da maske padnu do kraja... Veliki je blagoslov kad te ostavi onaj ko te ne voli - kaže majka ovog zadrugara. Dalila sa druge strane kaže, on misli da kupuje mog oca ovime, zapalim kuću i niko neće živeti u njoj.

Zadrugovizija: Dejan javno zatražio papire za razvod od Dalile! Screenshoot/Youtube

Dejan Dragojević zatražio je reč pre komentara stručnog žirija, pa otvorio dušu kao nikad sad.


Meni je srce kad sam čuo aplauz... Hvala vam svima stvano puno. Povodom ove tema i ova situacija koja se dešava... dešava se to da sam očigledno pet godina bio u maskembalu i imao sam maskku koja je bila stavljena da laž vidim kao istinu. Laž se pretvorila u istinu kad smo ušli u preojekat. 


U jedno ruku žao mi je zbog stvari koje se gube... U drugu ruku drago mi jšto se desilo ovde, osam meseci će biti moje izlečenje i našredak u životu. Maska koju sam shvatio da nosim na svojem licu nije moja, nego maska koja mi je stavila moja žena, da laž vidim kao istinu. Ovog trenutku bih se obratio Velikom šefu i produkciji za papire za razvod. Želim da osobodim sebe svega što sam nosio i što trpim. Zatrepo bih papire za razvod, da maske padnu skroz - govorio je Dejan.
 

 


On misli da kupuje mog oca ovime, zapalim kuću i niko neće živeti u njoj. Uzmem Tedija i ćao - nastavila je Dalila.


Ma jednostavno samo sedneš i staviš sve na sto i kažeš, desilo mi se to, to, to, to i to - rekao je Car.


Uđem u garderober, vidim one stvari i bude mi žao...Sada posle ovoga mi nije žao - rekla je Dalila.Ma gledaj, sve naše reči iskorišćene su protiv nas, to nije u redu - nastavio je Car.


Morate i njega da razumete, jeb**a - rekao je Đedović. 


Majka Dejana Dragojevića, Biljana Dragojević, oglasila se, nakon što je njen sin na Zadrugoviziji tražio papire za razvod od Dalile. Naime, Dejan je dobio veliku podršku stručnog žirija, kao i savete zlata vredne, a njegovoj majci posebno se dopala rečenica koju mu je uputio denser Đole Đogani.Biljana se oglasila na svom profilu na Instagramu tim povodom.

- ''Veliki je blagoslov kad te ostavi onaj ko te ne voli.'' Hvala Đoletu na pravoj rečenici u pravo vreme! Hvala takođe kompletnom žiriju na podršci Dejanu. Znači - poručila je Biljana putem svog profila na Instagramu i dodala srce.
 

Počinje noćna mora za Cara i Dalilu! U rijaliti Zadruga ulaze Maja i Mladen!

Zadrugovizija: Kako su vam se dopali pobednici? (VIDEO)


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>