Region

Svet

Dragoljub Bekvalac: Bolje i dobar razvod, nego loš brak

Natašin otac, poznati fudbalski trener Dragoljub Bekvalac potvrdio je da se Nata trenutno nalazi na Zlatiboru zajedno sa ćerkicom Hanom, majkom, sestrama i njihovom decom.

Dragoljub Bekvalac: Bolje i dobar razvod, nego loš brak



"Mnogi pišu da je otišla u Pariz, ali je prava istina da je Nataša trenutno na Zlatiboru sa majkom, ćerkom, sestrama i sa njihovom decom. I veoma joj je teško... To je sve što mogu da vam kažem." priča Natašin otac koji nije želeo mnogo da komentariše razvod, s obzirom na to da je u trenutku kada je njegova ćerka predala papire za razvod bio na pripremama sa kulskim Hajdukom.

"I sami znate kako je sada mom detetu i meni. Situacija je takva da ja nemam šta da vam kažem. Šta god da moja ćerka uradi u životu, ja stojim iza nje. Mi smo jedna složna porodica koja je uvek na okupu i podržavamo jedni druge. Ja njoj nisam govorio udaj se ili nemoj da se udaš, tako joj nisam govorio ni da li da se razvede. Šta god da ona odluči ja stojim iza mog deteta. A i da se razumemo, bolje i dobar razvod, nego loš brak!" rekao je Dragoljub. Inače po rečima advokata Dragana Gojkovića, Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović postigli su načelni dogovor o podeli imovine i starateljstvu nad njihovom ćerkom Hanom. Starateljstvo će dobiti Nataša, a Dača će moći da viđa dete kada god poželi. Nataša ostaje u stanu u Novom Sadu u Sremskoj ulici, a Dači će pripasti njihove zajedničke nekretnine u Beogradu, kao i kafana “Tako je suđeno“, koju su otvorili pred Novu godinu.

 Međutim, iako je bilo predviđeno da se Danilo danas pojavi kod Gojkovića sa potpisanim papirima o sporazumnom razvodu to se nije desilo. "Trebalo je danas da predam zahtev za sporazumni razvod njihovog braka, ali Dača još uvek nije bio da mi donese papir koji nedostaje da bi dokumentacija za pokretanje brakorazvodne parnice bila potpuna. Ukoliko mi to dostavi sutra, tada ću i predati zahtev." kaže advokat Gojković.

izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>