Zadruga

Parovi

Kristijan Golubović o prijavi za nasilje! Tražio sam joj pare za sina!

Pojavila se vest da je Golubovića prijavila Ivana Veljović za nasilje u porodici. Kristijan Golubović je sada progovorio o prijavi za nasilje i objasnio da joj je tražio pare za sina Lazara!

Kristijan Golubović o prijavi za nasilje! Tražio sam joj pare za sina! Screenshoot/Instagram

Kristijan Golubović se ovim povodom uključio uživo na svom Instagram profilu pa je svojim pratiocima objasnio šta se tačno dogodilo.


"Došao sam da treniram sa Kristinom, policajac me je pozvao da dođem u stanicu, Ja svoju ženu nikada nisam pipnuo. Ja sam nju pozvao i pitao je da mi da delić novca koji sam ja zaradio u Zadruzi. Novac je bio potreban mom sinu Lazaru, a ona mi je na to rekla: "Idi kod švalerke, nek ti da ona"- rekao je Kristijan na početku pa nastavio:"Tražio sam joj pare za Lazara, ona je rekla ako joj budem još jednom tražio novac da će me prijaviti za nasilje. Sada me je prijavila za uznemiravanje, policija mi je zabranila 48 sati da je zovem ili da joj priđem"- rekao je Golubović i dodao:

"Njoj je povređena sujeta, ja sam nju javno prevario. Kad god da sam joj tražio nešto ona vrda, da ne mogu da vidim svoje dete."- zaključio je Kristijan.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs

Povezane vesti:


>