Svet

Region

Večni: Najambiciozniji Marvelov projekat do sada! (VIDEO)

„Večni“ su najambiciozniji Marvelov projekat do sada. Domet filma je veliki, obuhvata period od 7000 godina na Zemlji i u svemiru. Radnja obiluje flešbekovima, vizijama, prožeta je ljubavnom pričom i mnogim iznenađenjima.

Večni: Najambiciozniji Marvelov projekat do sada! (VIDEO) Promo





„Ništa slično do sada niste videli u Marvelovom kinematografskom univerzumu“- spektakl „VEČNI“ (ETERNALS)
 
Nakon losanđeleske i rimske premijere treći film četvrte faze Marvelovog kinematografskog univerzuma „VEČNI“ došao je pred domaću publiku. Od danas u bioskopima širom Srbije, deset novih lica, deset novih energija, deset novih moći koji svojim različitostima doprinose snazi superheroja koji će ući u legendu, predvođeni režijom Kloi Džao.
 
Film "Večni" je smešten pet godina nakon događaja iz filma Osvetnici: Kraj igre. Ovo je prvi Marvelov film koji je režirala dobitnica nagrade  Oskar, reč je o ovogodišnjoj pobednici Kloi Džao, autorki filma „Zemlja nomada“.
 
Večni su ratnici koji žive na planeti Zemlji već 7000 godina, njih okupljaju Božanski  (Celestials) da ujedine svoje moći u borbi protiv najveće pretnje za čovečanstvo i ljudsku vrstu, a to su Devijanti (Deviants). Radnja filma bazira se na Marvelovom istoimenom stripu iz 1976. godine, autora Džeka Kirbija.
 
Dosadašnje kritike filma ističu da su „Večni“ sve ono što Marvelov univerzum do sada nije imao prilike da iskusni, kao i da su osveženje na sceni superheroja. Rediteljka Kloi Džao uspela je da svojom diskretnom režijom spoji unutrašnju borbu i emocije sa epskim slikama i veličinom deset novih lica superheroja.
 
„Kako bismo dobro izneli priču bilo je potrebno da ujedinimo i epske i lične, intimne trenutke“, objašnjava rediteljka Džao, „Snimali smo napolju, izbegavala sam studio, koristili smo kamere koje hvataju total kako bismo obuhvatili odnose između likova i smestili ih u svet u kome žive“.
 





Glavne uloge u najiščekivanijem filmu godine poverene su Anđelini Džoli koja igra Tenu, Selmi Hajek u ulozi vođe Večnih Ajak, Ričardu Madenu, Kitu Haringtonu, Džemi Čen koja je otelotvorila snažnu Sersi, Kumailu Nandžianiju u ulozi Kinga, kao i Liiu Mekhju, Brajanu Tajri Henriju, Lori Ridlof , Beri Kiofen i Donu Liju.
 






 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Promo

Povezane vesti:


>