Ljubav

Style

Prevare se dešavaju i u srećnim vezama i brakovima! Evo zašto!

Ove činjenice o preljubnicima do sada niste čuli, a morate da ih znate! Prevare se dešavaju i u srećnim vezama i brakovima! Evo zašto!

Prevare se dešavaju i u srećnim vezama i brakovima! Evo zašto! Svet Plus
Oni koji varaju, u 85 posto slučajeva varaju sa nekim koga znaju.


Varalice mogu biti srećne u vezi

Suprotno mišljenju da su oni koji varaju u nesrećnim vezama, jedno istraživanje otkrilo je kako to ne mora biti nužno istina. Ali, misterija je još uvek zašto to rade. Zato što mogu?

Varalice gotovo uvek varaju sa nekim koga poznaju

85 posto preljubnika vara sa svojim kolegama i prijateljima, a to što provode određeni deo vremena zajedno, razgovaraju i podržavaju se, ima dosta toga sa tom odlukom.


I žene varaju

Iako su muškarci ti koji češće varaju, nije istina da žene to ne rade. Ali, one najčešće varaju emocionalno, što mnogo više boli nego fizička prevara.


Varanje nije spontano

Prevara se ne događa samo tako, bez obzira na to što preljubnici govore. Tu je mnogo planiranja i donošenja odluka.Preljubnici imaju grižu saveti

Bez obzira na razlog prevare, kada preljubnici ostave svoj ego po strani i razmisle o onome što su učinili, neretko se osećaju loše te se grizu zbog toga.

Ko prevari jednom...

...opet će i to je u većini slučajeva tako.Nije tvoja krivica

I to je sasvim normalna reakcija, zbog koje se ne bi trebala nervirati. Ali, bitno je da znaš da to nije tvoja greška i ne dopusti da te on ikad uveri da je suprotno. To je bio isključivo njegov izbor. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/index.hr


>