Ljubav

Style

Ljubavni horoskop za 2022. godinu! Nekome rastanak, nekome avanture...

Ljubavni horoskop za 2022. godinu! Nekome rastanak, nekome avanture... Donosimo vam preciznu prognozu za narednu godinu!

Ljubavni horoskop za 2022. godinu! Nekome rastanak, nekome avanture... Svet Plus




Astrolozi kažu da će 2022. godina biti uzbudljivija i uspešnija od 2021. godine na svim, a naročito na polju ljubavi.


OVAN

Februar je odličan mesec za ljubav i romantiku. Navikli ste da vi preuzimate inicijativu, ali tokom ovog perioda godine nećete morati posebno da se trudite, a imaćete udvarača na pretek. U vaš život doćiće zanimljive osobe, a dobro obratite pažnju, možda je neko od njih vaša srodna duša.

Ukoliko ste u vezi uživaćete maksimalno pored partnera.

Sredina godineje vreme za romantično istraživanja i nove avanture. Naučićete više o sebi, ali i o partneru.




BIK

Ljubavni život za Bikove će biti malo izazovniji nego 2021. godine. U osnovi sve će biti dobro ali potrebno je da uložite malo rada, pokažete strpljenje i razumevanje.

Ukoliko ste u vezi koja vas guši, vreme je da raskrstite sa tim jednom za svagda. Uradite to odmah. Vreme je da uživate maksimalno i usresredite se na ono što je zaista važno.

Dobre stvari na polju ljubavi će u vaš život doći tek kad raščistite sa toksičnim odnosima i ljudima.





BLIZANCI

2022. će biti prilično teška godina za vas. Spremni ste da preuzmete inicijativu i povčete rizične poteze. Neće biti lako, ali će biti isplativo. Iako možda neće dobiti sve čemu ste se nadali, naučićete važne lekcije koje će vam koristiti u životu i razjasniti vam šta zaista želite od partnera.







RAK

Pred vama je uzbudljiva godina, i za vas koji ste u vezi i za vas koji ste singl. 2022. je ključna godina, vreme kada se sve menja iz korena. Spremni ste da odnos sa partnerom podignete na viši nivo. Ukoliko još uvek niste pronašli svoju srodnu dušu, sad je pravi trenutak.

Tokom godine upoznavaćete zanimljive osobe, a sam kraj godine u vaš život poslaće onu pravu osobu koja će vas oboriti s nogu.




LAV

Ovo je strastvena godina za Lavove. Bićete energičniji nego inače i raspoloženiji za ljubavne avanture.

Ukoliko ste u vezi, sredinom godine može doći do manjih trzavica i nesuglasica, ali uz razgovor sve se da ispraviti. Dobro razmislite pre nego što bilo šta kažete da se ne biste kasnije kajali.




DEVICA

Umorni ste od čekanja da se drugi odluče, i želite da uzmete stvari u svoje ruke. Zvezde su na vašoj strani i ohrabruju vas da krenete za svojim snovima. Ukoliko niste srećni pored partnera, sad je vreme da raščistite to. Ukoliko vam se neko dopada, sad je vreme da povučete prvi korak i stavite mu do znanja da ste zainteresovani.

Došlo je vreme da uživate maksimalno. 2022. će biti godina lude zabave i nezaboravnih avantura.







VAGA

Vi ste tip osobe koja se lako se zaljubiti, ali niste uvek sigurni šta želite. Ovo je važna godina za sve Vage. Odgovori koje ste tražili će se javiti. Postoji velika šansa da upoznate idealnu osobu po vašim kriterijumima. Jun i jul označavaju novi početak u vašem životu. Obratite pažnju na poruke koje vam Univerzum šalje.




ŠKORPIJA

Biće tu svega, i uspona i padova. Butite spremni. Mart i april biće meseci velikih emotivnih preokreta. Pretrpećete razočarenje na polju ljubavi, ali ćete iz svega izaći jači i spremniji da nastavite dalje.

Naučićete mnogo i dobro bi bilo da naučeno iskoristite maksimalno i ne pravite ste greške.

Kako to uvek i biva, nakon kiše uvek dođe sunce, pa će se tako razdaniti i u vašem životu. Od sredine do oktobra očekujte samo lepe stvari.





STRELAC

Stelci su poznati kao osobe koje uglavnom misle samo na sebe i uživaju u kratim avanturama. Međutim, 2022. će verovatno biti godina kada ćete i vi poželeti nešto više: više posvećenosti, više naklonosti, više iskrenosti.

Sredina godine je sjajno vreme za strastvene avanture, dok će avgust u vaš život dovesti osobu koja će vam pomutiti razum i naučiti vas šta je to prava ljubav.






JARAC

Ovo je godina promena i rasta.

U poslednje vreme niste bili potpuno zadovoljni svojim ljubavnim životom, i imate mnogo ogorčenosti zbog prošlosti i razočarenja koje ste doživeli. Međutim, ne očajavajte, jer će sve to postati beznačajna prošlost.

Na samom početku 2022. godine sreća će vam se osmehnuti i vi ćete osetiti ljubav svuda oko vas. Osećaćete se energično i posmatraćete život iz novog ugla.




VODOLIJA

Očekuje vas sjajna godina. moćan Jupiter je u vašem znaku, a blisko ga prati Saturn. Ova kombinacija vam omogućava da vas prati sreća na svakom koraku. Mogućnosti su vam na dohvat ruke, a sve što poželite, to ćete i ostvariti. Sredina godine je najbolja za započinjanje novih romansi.





RIBE

Očekuje vas godina puna pozitivnih dešavanja na polju ljubavi. Sredina 2022. godine je vreme kada će sve promene početi da se dešavaju, a sreća u ljubavi će vas pratiti sve do sredine 2023. Pred vama je vreme sreće i zadovoljstva. Uživajte!


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>