Lepota

Ljubav

Promenite kompletan izgled sitnim trikovima! Zasijaćete!

Promenite kompletan izgled sitnim trikovima koje ćete primeniti u svojoj dnevnoj rutini! Zasijaćete u punom sjaju i osećati se privlačnije! A zar nije najbitnije da prvo sebi izgledate lepo?!

Promenite kompletan izgled sitnim trikovima! Zasijaćete! Svet Plus





Obrve:

Možda niste razmišljali o obrvama kao o nekom jako važnom detalju na licu, ali pravilno oblikovane i pune obrve učiniće čuda za izgled. Ukoliko ga želite poboljšati u trenu, olovkom za obrve iscrtajte ih i učinite gušćima. Efekt neće izostati.


Rumenilo:

Za nanošenje kremastog rumenila na lice treba imati više veštine nego za puderastu verziju. No jednom kada usavršite njegovo nanošenje i želite da u trenu date novi sjaj svom izgledu, stavite na obraze malo kremastog rumenila.







Trepavice:

Duge i guste trepavice naglašavaju oči i daju im poseban šarm. Za brzu popravku izgleda ovo je super trik.



Bronzer:

Neke kreme za zaštitu od sunca daju fin sjaj, ali i malo boje, pa ističu ten. Znaju biti obogaćene shea maslacem, a koži daju prirodan izgled i lep sjaj.

Savršen izgled za samo nekoliko sekundi.






Korektor:

Kako biste otvorili oči i sakrili tamne kolutove, sve što vam treba je korektor na podočnjacima, a nakon ovog beauty trika u trenu ćete izgledati svežije.


Piling usana:

Ukoliko nanesete sjaj ili ruž na ispucale usne, efekt bi mogao biti vrlo loš pa biste čak mogli izgledati malo starije. Lagan i brz piling usana odstraniće mrtve ćelije, a nakon toga one su spremne za sjaj.




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/najzena.rs

Povezane vesti:


>