Lepota

Ljubav

Tri frizure koje ističu oči i jagodice! Čine ženu par godina mlađom!

Ovo su najbolje frizure za zimu! Sjajno ističu crte vašeg lica! Pred vama su tri frizure koje ističu oči i jagodice! Čine ženu par godina mlađom! Osvežite svoj izgled!

Tri frizure koje ističu oči i jagodice! Čine ženu par godina mlađom! Screenshoot/Instagram





Soft šag

Ovo je suptilnija verzija frizure ili kontrolisanog nereda. Kosa je blago slojevita i pada na ramena u slojevima različite dužine, ali jedna dužina dominira. Kosa izgleda blago razbarušena, kao da je uređena isključivo rukama.

Shoft šag frizura je izuzetno laskava, laka za održavanje i odgovara skoro svima. Savršeno za tanku kosu. 






Francuski bob


Za razliku od izgleda, ovo nije baš zahtevna frizura i može se napraviti od fine, nežne kose, a gušća i kruta kosa takođe nije kontraindikacija. 

Efekat? Ženstvena i originalna frizura koja će vam poneti godine, optički uvećava oči i naglašava jagodice. Ovo je jedna od najlaskavijih frizura. I pravi hit zime 2022.








Boho talasi


Slobodni, prirodni, inspirisani talasi savršen su predlog za predstojeću zimu. Takva kosa će izgledati lepo dok izvire ispod kape ili šešira. Boho talasi su savršeni za duge i blago talasaste kose. 

Takođe je vredno napomenuti da zahvaljujući takvoj frizuri kosa vizuelno dobija veliki volumen. Naravno, ne morate imati tako dugačke pramenove kao model na fotografiji. Da biste napravili boho talase, sve što vam treba je kosa do ramena. 









 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/najžena.rs

Povezane vesti:


>