Region

Svet

Region

Serija Besa 2: Uskoro na Superstar TV! Prvi tizer! (VIDEO)

Serija "Besa 2" biće uskoro emitovana na Superstar TV, tajčnije nakon što se završi emitovanje serije "Cena svadba". Pogledajte prvi tizer!

Serija Besa 2: Uskoro na Superstar TV! Prvi tizer! (VIDEO) Screenshoot/Instagram





Reprizu prve sezone popularne serije "Besa" trenutno gledamo na televizji Prva, a druga sezona od 10. epizoda nas očekuje već krajem ovog meseca na kanalu Superstar TV. 


Nakon skoro tri godine pauze došlo je vreme da vidimo nastavak ove nimalo lake priče.


Internacionalna glumačka postava iz osam zemalja koja uključuje poznate glumce koji su već igrali u seriji kao što su Raša Bukvić, Miloš Timotijević, Milica Gojković, Lana Barić i Istok Shunter, kao i estonijske glumce.

“Za mene je bio veliki izazov i velika čast da režiram na osam različitih jezika, i obožavam kombinaciju različitih kultura koja je skroz spontano prisutna u našoj seriji”, rekao je režiser Igor Stoimenov.






Druga sezona je snimana u Crnoj Gori od oktobra do decembra 2020. godine, u Srbiji od aprila do jula 2021. godine, i u Estoniji tokom avgusta meseca.

“Izabrali smo odlične estonske glumce što će dodatno obogatiti seriju koja je od prvog dana pomerila sve granice kada je reč o kastingu. Ovo je prvi projekat sa naših prostora koji se snima u Estoniji, i baš u Estoniji radimo akcione scene kakve još nisu viđene kod nas. Za mene je bio izazov, ali i velika čast da režiram na 8 različitih jezika, i obožavam taj spoj različitih kultura koji je u našoj seriji kroz priču prisutan totalno spontano. Druga sezona Bese će produkcijski prevazići prvu sezonu, u to sam sada siguran,” dodao je režiser Igor Stoimenov.

Prvu sezonu obožavamo, drugu sa nestrpljenjem očekujemo. Vreme je za nastavak priče.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 
 




 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Tvinemania

Povezane vesti:


>