Region

Svet

Balaban se kaje! Presela mu veza sa glumicom Marijom Karan!

Vladan Balaban se kaje! Presela mu veza sa glumicom Marijom Karan! Nije ni sanjao da će se nešto ovako desiti jer su imali česte nesuglasice, ali nikada nije dolazilo do nasilja.

Balaban se kaje! Presela mu veza sa glumicom Marijom Karan! Screenshoot/Instagram




Glumicu Mariju Karan pre dve večeri u Beogradu, udario je njen dečko Vladan Balaban nakon izlaska u kome su zajedno bili gde su i započeli burnu raspravu koja je kulminirala nasiljem. Balaban je Mariji, nakon svađe, lupio šamar, a nakon što su ih komšije prijavile, ova priča je vrlo brzo dospela u javnost zbog čega je glumicin dečko besan, jer nije želeo da se eksponira u medijima, naročito ne na ovakav način, što je između ostalog i izjavio njegov advokat.

- Vladan je poludeo jer nikako nije želeo da bude poznat, a naročito ne da se o njemu piše i priča na ovakav način. Poverio se bliskim prijateljima i rekao da mu je presela veza sa Marijom i da nije trebalo da ulazi u takav odnos. Nije ni sanjao da će se nešto ovako desiti jer su imali česte nesuglasice, ali nikada nije dolazilo do nasilja - priča izvor blizak paru.

Inače, povodom celog slučaja juče se oglasio i Balabanov advokat, koji je između ostalog i potvrdio da nije želeo da se eksponira medijski.

- Nije tačno da je gospodin Balaban ikoga udario, on je kritičnom prilikom branio sebe, svoju imovinu i imovinu drugih stanara, s obzirom da se događaj desio u garaži zgrade u Beogradu. Tom prilikom su bili prisutni radnici obezbeđenja, kao i stanari, koji su ceo događaj videli. Gospodin Balaban je ugledan poslovan čovek, koji uživa ugled u R. Srbiji i inostranstvu, te on iz tog razloga ne želi da se u javnosti predstavlja kao nasilnik - izjavio je advokat Balabana, Radomir Munižaba.

Do sukoba je, podsetimo, došlo nakon što je napadač izašao iz restorana u kome su zajedno bili, gde je došlo do verbalne rasprave, nakon čega ju je Balaban ošamario. Glumica je zatim, navodno, uzela tegove i protivpožarni aparat i njima razbila zadnje staklo na Balabanovom „poršeu“.








Protiv Vladana Balabana podneta je prekršajna prijava zbog napada, ali će, ista prijava biti podneta i protiv glumice, zbog toga što je navodno oštetila Balabanov automobil.

Prema nezvaničninim informacijama, tužilaštvo je sinoć evidentiralo događaj. Ipak, prema proceni dežurnog tužioca Prvog osnovnog tužilaštva - makar na prvom uviđaju - nije bilo osnova za krivično gonjenje učesnika u incidentu. Ipak, podnete su dve prekršajne: protiv Balabana, koji je, kako se sumnja, udario glumicu, i protiv Marije Karan, koja je, prema svemu sudeći, oštetila vozilo svog dečka.

- Nisam videla šta piše u medijima, nisam pratila. Ako vas zanima šta se dogodilo, kontaktirajte moju PR menadžerku, onda možete da saznate detalje. Hvala - rekla je Marija za Kurir i spustila slušalicu.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Blic

Povezane vesti:


>