Region

Svet

Region

Jovanka Broz i tajne službe epizoda 8: Titov poslednji razgovor sa Nadom!

Serija "Jovanka Broz i tajne službe" epizoda 8. biće emitovana u ponedeljak na RTS-u u 21 i 50. Videćemo kako je tekao Titov poslednji razgovor sa Nadom, Jovankinom sestrom.

Jovanka Broz i tajne službe epizoda 8: Titov poslednji razgovor sa Nadom! Screenshoot/Youtube





Do pogoršanja odnosa između Tita i Jovanke došlo je krajem 1974. i u toku 1975. godine. Jovanka oseća da je ugrožena i kao Titova i kao supruga predsednika Republike. Zbog toga optužuje službe bezbednosti, Staneta Dolanca i Nikolu Ljubičića da su Titu podmetnuli mlade i lepe maserke.

Neki Titovi saradnici koriste Jovankine emotivne reakcije da bi je prikazali kao paranoidnu ličnost, koja može čak i fizički da ga ugrozi. Tito ponovo staje u Jovankinu zaštitu i opravdava njene postupke, ali Dolanc i Ljubičić traže nove načine da ih razdvoje.







U ovoj epizodi gledaoci će videti koje su optužbe Titovi saradnici iznosili protiv Jovanke kako bi ih razdvojili. Da li je šef vojne službe general Dane Ćuić objektivno referisao Titu i izneo tačne podatke u vezi sa Jovankom? Da li je Jovanka zaista spremala državni udar zajedno sa generalom Jovanićem i ko ju je i zbog čega optužio za takve namere? Kada je i zbog čega došlo do definitivnog prekida svih kontakata između Tita i Jovanke? Zašto je general Ljubičić zvao Jovankinu sestru Nadu na razgovor? Kako je izgledao poslednji Titov razgovor sa Nadom, šta joj je rekao u vezi sa Jovankom i kakva je bila njena reakcija na to?



Premijera: ponedeljak 8. novembar u 21: 50, RTS-1
Repriza:    subota 13. novembar u 11:00, RTS-1


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 



Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 
 









 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>