Region

Svet

Region

Jovanka Broz i tajne službe epizoda 8: Titov poslednji razgovor sa Nadom!

Serija "Jovanka Broz i tajne službe" epizoda 8. biće emitovana u ponedeljak na RTS-u u 21 i 50. Videćemo kako je tekao Titov poslednji razgovor sa Nadom, Jovankinom sestrom.

Jovanka Broz i tajne službe epizoda 8: Titov poslednji razgovor sa Nadom! Screenshoot/Youtube

Do pogoršanja odnosa između Tita i Jovanke došlo je krajem 1974. i u toku 1975. godine. Jovanka oseća da je ugrožena i kao Titova i kao supruga predsednika Republike. Zbog toga optužuje službe bezbednosti, Staneta Dolanca i Nikolu Ljubičića da su Titu podmetnuli mlade i lepe maserke.

Neki Titovi saradnici koriste Jovankine emotivne reakcije da bi je prikazali kao paranoidnu ličnost, koja može čak i fizički da ga ugrozi. Tito ponovo staje u Jovankinu zaštitu i opravdava njene postupke, ali Dolanc i Ljubičić traže nove načine da ih razdvoje.U ovoj epizodi gledaoci će videti koje su optužbe Titovi saradnici iznosili protiv Jovanke kako bi ih razdvojili. Da li je šef vojne službe general Dane Ćuić objektivno referisao Titu i izneo tačne podatke u vezi sa Jovankom? Da li je Jovanka zaista spremala državni udar zajedno sa generalom Jovanićem i ko ju je i zbog čega optužio za takve namere? Kada je i zbog čega došlo do definitivnog prekida svih kontakata između Tita i Jovanke? Zašto je general Ljubičić zvao Jovankinu sestru Nadu na razgovor? Kako je izgledao poslednji Titov razgovor sa Nadom, šta joj je rekao u vezi sa Jovankom i kakva je bila njena reakcija na to?Premijera: ponedeljak 8. novembar u 21: 50, RTS-1
Repriza:    subota 13. novembar u 11:00, RTS-1


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 
 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>