Style

Ljubav

Venera ulazi u znak Jarca: Pokretanje starih priča koje su nedovršene!

Venera ulazi u znak Jarca danas 5. novembra i ostaje sve do 6. marta 2022. godine. Ovaj period je savršena za pokretanje nekih starih priča koje su ostale nedovršene. 

Venera ulazi u znak Jarca: Pokretanje starih priča koje su nedovršene! Svet Plus






Venera u Jarcu je ledena dama. 

Ona je vulkan strasti kome treba vreme da se probudi a kada se probudi jako teško se gasi. Kao ljubavnica je strastvena i pomalo pervezna i ponekad se sama "stidi" svojih seks apetita. Kada nađe partnera, koji zna da je opusti tada se ona potpuno otvara. 

U mladosti je privlače stariji muškarci koji su na vodećim položajima šefovi, direktori, nadređeni. Kako vreme prolazi i ona postaje starija tada je privlače mlađi muškarci. U ljubavi je privlače samo realne stvari, voli da se ljubav pokaže delima i ne živi u mašti.






Ovaj period je savršena za pokretanje nekih starih priča koje su ostale nedovršene.


Ako imate neku priču sa partnerom ili osobom koja je samo nestala iz vašeg života i sada se vratila, pričajte i sve će se lepo posložiti. Bićete zadovoljni i zaokružićete priču.

Od 5. novembra Venera je u znaku Jarca, ali 19. decembra kreće u retrogradni hod! Skoro sa istog stepena kada je bila retrogradna 2013. godine.

Neka se svako vrati u te godine i neka pokuša da se seti šta se tada dešavalo... 


Retrogradna Venera je sukob starog i novog tj. tradicije i modernog. U nama će biti previranja, lomićemo se kako i šta da uradimo. Kada prelomimo, a svi ćemo prelomiti, tada nastupa naše "novo doba". Većina nas će rešiti svoj unutrašnji sukob.

Kao i te 2013. tako i sada koji god osobu da ste upoznali, da je ušla u vaš život veza nije opstala. Bilo je strasti, pomeranje uma, granica ali nije opstala... Tako će i sada biti.  Neretko sa ovakvim aspektom se sreću karmičke ljubavi , duše koje su nekada na nekom drugom nivou srele i one započinju svoj ples. Tu su dok ne nauče lekciju, karma sama po sebi nije sveto slovo, ona je ustvri "teret, prtljag" života koji imamo ali ne treba da ga nosimo celog života.






Počinje novo doba

Naprotiv sa ovim aspektom je ona aktivirana ali da je iznesemo, ponesemo i odbacimo. Dakle, duše su se srele, lepo im je, prelepo ali to je prtljag koji nosimo za vreme ovog tranzita, odnos puca-karma prtljag se odlaže, skida sa leđa i mi nastavljamo lepršavi i lagani dalje u novi život. 
Sa ovim tranzitom odnosi će se okončati, biće i razvoda. Jer sve što se sklapa pod ovim tranzitom je osuđeno na pucanje. Jedino oni koji u svom ličnom natalnom horoskopu imaju retrogradnu Veneru u Jarcu za njih ovo ne važi. Njima ovaj tranzit donosi sve suprotno od navedenog.





Obratite pažnju na komunikaciji, odnose i na novac!


Za vreme retogradne Vener u Jarcu obratite pažnju na komunikaciji, odnose i na novac. 

Može doći do iznenadnih troškova ili da nekontrolisano trošimo. Venera u Jarcu je biznis žena koja ozbiljno zarađuje, biće novca ali je bitno da budemo umereni i racionalni.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: alo.rs

Povezane vesti:


>