Zadruga

Parovi

Pljuštale su uvrede! Obezbeđenje razdvajalo Cara i Mensura!

Posle gledanja ljubavnog klipa Dalile i Filipa, nastao je haos! Pljuštale su uvrede, a zatim je obezbeđenje razdvajalo Cara i Mensura Ajdarpašića.

Pljuštale su uvrede! Obezbeđenje razdvajalo Cara i Mensura! Screenshoot/Youtube
Noćas je emisija ''Gledanje snimaka'' prošla burno i puna svađa, a jedna od ozbiljnijih dogodila se između Filipa Cara i Mensura Ajdarpašića.

Nakon što je zadrugarima pušten snimak ljubavi između Dalile Dragojević i Filipa Cara, Mensur Ajdarpašić je dobio reč.

- Vidim na klipu kako je perfidno odradio neke stvari, po meni je Dalila perfidno donela neku odluku. Jako je ružno. On je jedan od likova koji priča jedno, a radi drugo. Dalila je jako neodgovorno postupila. Neću da štitim nikoga. Na njoj je bilo ozbiljno delo, ali ja to ne osporavam. Meni su se oboje ogadili, pa ogadili. Neću da je vređam zbog Dejana, a imam svašta da kažem. Dalila je gadno uradila neke stvari, on se meni gadi, ogavan je. Podjednako su krivi, Dalili pripisujem veću krivicu - rekao je Mensur, a onda je Car skočio na njega:

- Ti si go**ar težak, ja sam dete iz mešovitog braka, ja sam uvek bio neko ko nije prihvaćen. Imao sam po familiji dosta tih. Znaš kako ih namirišem, go**are.

- Ti si najveći cirkus koji je ikad ušao u rijaliti. bolje se smiri - odbrusio mu je Mensur.

- Od večeras ćeš da me sanjaš - besneo je Car, a onda je obezbeđenje uletelo kako bi razdvojilo dvojicu rivala.


- J**ao sam ti devojku pred tvoje oči. A ti možeš samo da j**eš maloletnicu i tri popodne. Piz***ino moja - drao se Car.

- Ajde, jeste - govorio je Mensur.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>