Region

Svet

Luna Đogani se iznervirala! Eto, da ne lupate više!

Nikada nije krila plastične i estetske zahvate koje je radila na sebi, pa su svi pomislilid a je nešto ,,petljala" oko usana... Luna Đogani se iznervirala! Eto, da ne lupate više!

Luna Đogani se iznervirala! Eto, da ne lupate više! Svet Plus




Luna Đogani zaprepastila je fanove novom objavom na Instagram profilu, a svi su se šokirali zbog njenog izgledala.


Novopečena mama i pevačica Luna Đogani zabrinula je pratioce na društvenoj mreži Instagram njenim storijima, koji su izazvali paniku zbog njenog izgleda. Naime, Luna je objavila stori na kom su pratioci primetile čudne kraste po usnama, zbog čega je na kraju morala da se oglasi i objasni šta se zapravo dešava. 

Luna Đogani nikada nije krila plastične i estetske zahvate koje je radila na sebi, pa su svi pomislilid a je nešto ,,petljala" oko usana i da je ubrizgavala neki materijal kako bi joj izgledale punije. Međuti, Luna je tvrdila da to nije u pitanju i da nije skorije posećivala plastične hirurge, ali da je stvar još više zakomplikovana. 


Luna je potom počela da dobija nekolicinu poruka i komentara o tome šta joj se desilo, pa je ona nakon nekog vremena odlučila da se oglasi i objasni o čemu se radi. Naime, kako je Đoganijeva tvrdila, već prethodnih dva mesaca koristi ozbiljan lek za akne, zbog čega su joj popucale do te mere da su izašla kraste. 



- Da objasnim samo pojedinim dušebriznicima vezano za moja usta, već 2 meseca pijem ozbiljan lek za akne. Verovatno ste čuli, jak je dosta i njegovo dejstvo suši celo telo, sem ruku, lica i usne su mi popucale, suve i imam ranice! Eto, da ne lupate više... - napisala je Luna.








 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>