Region

Svet

Rada Manojlović progovorila o bratu i njihovom odnosu!

Rada Manojlović progovorila o bratu i njihovom odnosu! Pevačica je do sada retko demantovala ono što se piše ali sada je odlučila da kaže šta je istina!

Rada Manojlović progovorila o bratu i njihovom odnosu! Screenshoot/Instagram





Nenad Manojlović na estradnom nebu pojavio se kao dobar pevač, a dodatno se pisalo o njemu kada je otkriveno da je on zapravo brat pevačice Rade Manojlović, nakon čega je postao regionalno popularan. 


Dosta se spekulisalo o odnosu Rade Manojlović i njenog brata Nenada Majlovića, koji se takođe bavi muzikom. Ono što se šuškalo jeste da pevačica Rada nije želela da pomogne svom bratu Nenadu da bi se vinuo u estradno nebo. 








Ovih dana se dosta pisalo u medijima o tome da je Manojlovićeva bila drska prema bratu, a kako se nikada nije oglašavala kako bi demantovala neke natpise, ovaj put je napravila izuzetak, pa je na Tviteru objavila status u kom je objasnila šta se dešava. 


- Dragi moji, vi znate da skoro nikada ništa ne demantujem, ali ovakve stvari zaista ne mogu da dozvolim. Ovo je jedna velika neistina, a to može da vam potvrdi i sam Nenad. Oglašavam se samo zato što znam da ovo mnogo ljudi čita, pa ne želim da se širi ova, pre svega ružna priča - napisala je Rada koja retko demantuje tekstove o sebi.





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>