Region

Svet

Lepa Lukić o tri penzije koje prima! Lepo može da se živi...

Lepa Lukić o tri penzije koje prima! Ona to nikada nije krila ali se nije znao iznos! Lepo može da se živi i od nacionalne ako vodiš računa...

Lepa Lukić o tri penzije koje prima! Lepo može da se živi... Screenshoot/Youtube




Pevačica Lepa Lukić sve tri penzije prima na mesečnom nivou, a sada je ispričala da je jednu zaslužila sa određenim godinama života i zbog radnog staža, druga je nacionalna, a treća kanadska i nasleđena je od pokojnog muža.


- Nacionalna penzija mi je 60.000 dinara, a ova druga 90.000 dinara. I imam kanadsku penziju od 1.000 evra. Može da se živi i od nacionalne ako vodiš računa - rekla je Lepa, a onda objasnila odakle joj sve tri penzije:

- Nacionalnu penziju nisam jurila. Bila sam u Americi i kada sam se vratila, čula sam se s nekim ljudima koji su mi rekli da sam je dobila. Država me je priznala - objasnila je pevačica.



- Prvih deset godina sam plaćala penziono i socijalno osiguranje, a kada me je država prihvatila, sve je ona plaćala. Ja sam dobila i status istaknutog umetnika, tako da sam prvu penziju dobila sa 35 godina radnog staža i 55 godina života. Država je videla koja sam sva priznanja dobila, to sam i priložila - ispričala je pevačica narodne muzike, a prenosi "Kurir".







Podsetimo, Lepa je nedavno istakla da, što se finansija tiče, više nikada ne mora da peva, jer od penzija prima sasvim dovoljno novca.

- Što moram da nastupam ja? Ne moram. Ja pevam što volim. Što se novca tiče, ne moram nikad da zapevam! Imam dobra primanja, tri penzije. Kanadsku, jednu normalnu sa radnim stazom i imam nacionalnu penziju. Ali, ja volim. To mene podmlađuje, vraća me u mladost, puna sam energije, ništa mi nije teško. Što meni treba uopšte da snimam, mogu da živim od pesama koje su bile i ostale veliki hitovi. Ali, hoću da obradujem moje fanove - objasnila je Lepa u Jutru na Prvoj.




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic.rs

Povezane vesti:


>