TV Show

Parovi

Skandal! Jedan naš političar je urgirao za našu misicu!

Vesna de Vinča progovorila je kada je u pitanju skandal koji trese svet, pa šokirala priznanjem! Jedan naš političar je urgirao za jednu našu misicu!

Skandal! Jedan naš političar je urgirao za našu misicu! Screenshoot/Instagram




Ognjen Amidžić je pored Dragane Mirković, ugostio više nego aktuelnu ekipu i to Minu Vrbaški, Vesnu de Vinču, Sergej Pajić i Zurab Datunašvili.

Nedavno je izbio svetski skandal na izboru za mis sveta kada je predstavnica Srbije pokazala simbol velike Albanije. Vesna de Vinča otkriva koliki je to zapravo skandal i da je ramišljala da je povuče iz takmičenja:


"Veliki skandal je ispao! To niko nije očekivao, pojavila se fotografija gde su sve četiri pokazale simol velike Albanije, razmišljala sam da je povučem sa takmičenja. A onda se pojavila slika gde su sve četiri držale tri prsta uz poruku ''Kosovo je Srbija''. Pisala sam im, rekla da koriste sile za nezavisno Kosovo, a onda su se pojavile na sceni i na sceni to pokazale. Onda je nastao haos, a Kosovu su oduzeli licencu. To je jedna mala pobeda." - priča Vesna de Vinča.

Vesna je potom odgovarala na škakljiva pitanja, i tom prilikom otkrila je da je jedan naš političar urgirao za jednu našu misicu:

"Jedan naš političar je urgirao za jednu našu misicu, ali nije pobedila. Nije uspela." - priča Vesna.




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink

Povezane vesti:


>