Zadruga

Parovi

Filip Car se obrušio na Sanju Grujić! (VIDEO)

Filip Car se obrušio na Sanju Grujić zbog načina na koji ona razmišlja kada je u pitanju ljubavni trougao. Koji ti problem imaš protiv mene i koliko ti to mene poznaješ da bi donela sud da mi je život sprdnja? 

Filip Car se obrušio na Sanju Grujić! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




U emisiji ''Pitanja novinara'' voditelj Milan Milošević pročitao je  pitanje Dalili Dragojević:

Zašto su Kristijana razumeli kad je ostavio ženu i ima dete, a tebe koja nemaš nisu ? - glasilo je pitanje.

"Ne znam, mislim da je zbog toga što je on alfa mužijak. Ne mogu ja da pričam o njegovom životu, jer ga ne poznajem. Imao je stav i karakter, kad je video da ga to vodi stranputicom sa suprugom, smatram da je isto ustao i rekao i da je bio spreman na osudu. Ja da nisam razmišljala o osudama, ne bih to uradila. Da sam razmišljala o svim ljudima koji me voli, ostala bi pored njega. 

Smatram da bi došlo do razvoda, a da kažem samo da je Filip ubrzao nekako sav taj proces. Sanja mi je rekla jednu kratku rečenicu, a rekla mi je da sam ja žena sa stavom koja je spremna da živi život sama sa sobom, a da je Filip muškarac kome je život sprdnja."
- rekla je Dalila.



"Koji ti problem imaš protiv mene i koliko ti to mene poznaješ da bi donela sud da mi je život sprdnja? - upitao je Filip Car, Sanju Grujić.



"Na osnovu postupaka ovde. Da si bio ozbiljan i stabilan u ovom odnosu ne bi te ni ostavila. Ne razumem zašto mešaš Dejana u sve to. Dalilin postupak ne podržavam, podržala bih da je ostavila Dejana zbog sebe, a ovako ne." - rekla je Sanja.

"Zato što se naše svađe baziraju na Dejanu. Šta meni treba ona da prebacuje sve vreme to što je uradila? Prvenstveno sve stvari radimo zbog sebe." - rekao je Car.


"S obzirom na to koliki je korak napravila zbog tebe, treba sve da učiniš da je usrećiš." - rekla je Sanja Grujić.

"Ja mislim da sam neko ko se menja od kako je sa njom. Ja gledam samo uz nju, kad popijem budem samo sa njom. Dosta sam se promenio sa njom. Meni da je ovo sprdnja sedeo bih na kaučui i smejao bih se. Ne želim da je neko ko je moj izbor, bude nešto što nije. Nije mi jasno što ovo priča, pitam je da mi objasni."- rekao je Car.



"Ne pričam ja to zbog toga. Ja tebe ne odgovaram. Meni je Dejan oličenje čvrstog i stabilnog muškarca, dok ti nisi to. On nju posle četiri godine i svega ovoga nije ni jednom uvredio." - nastavila je Sanja.

"Nekad su dela gora nego reči."- rekao je Filip Car.






 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>