Zadruga

Parovi

Dalila da brine šta će otac reći, ne bi po Švajcarskoj radila...

Nakon što je Dalilin otac rekao da će kuću prepisati zetu, oglasila se bivša zadrugarka! Dalila da brine šta će otac reći, ne bi po Švajcarskoj radila, to što je radila...

Dalila da brine šta će otac reći, ne bi po Švajcarskoj radila... Screenshoot/Youtube




Huso Mujić, otac Dalile Dragojević, koja je muža Dejana Dragojevića prevarila, pa ostavila pred milionima u rijalitiju "Zadruga 5", rekao je juče da kuću u selu, u kojoj su živeli Dalila i njen suprug, planira da prepiše Dejanu.


Nekadašnja učesnica "Zadruge" i bivša inspektorka Ljiljana Lili Stevanović otkrila je sad detalje o kojima će se zasigurno pričati.


- Dalila je neko ko voli da vara, ona sigurno nije bila verna u braku, nevezano za rijaliti, povezivali su je s oženjenim muškarcima, meni trenutna situacija sa Dalilom govori zapravo da je ona imala napolju slobodu koja joj je ovde uskraćena i vrag je onda odneo šalu. Ako su se Dejan i ona dogovorili da odigraju ovaj raskol za rijaliti, Dejan je video da se ona malo više zaigrala i sad reaguje kako reaguje - rekla je Lili.







- Da sam ja na Dejanovom mestu, kakva "Zadruga", kakve pare, kazna, ja bih je našamarala i za kosu izvukla napolje. Ona kao prodaje priču šta će otac da joj kaže, pa da brine o tome, ne bi po Švajcarskoj radila šta je radila, a sad plasira priču da je, iako je u braku, sasvim normalno što se zaljubila. Skrenula je rijaliti u svom smeru - zaključila je Stevanovićeva za "Telegraf".



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>