Zadruga

Parovi

David Dragojević strepeo od Dejanove reakcije! Ipak, sve je dobro!

David Dragojević je javno podržao svog brata iako odnosi nisu dobri među njima. Poslao mu je stvari kako bi ga obradovao ali je strepeo od Dejanove reakcije! Ipak, sve je dobro prošlo!

David Dragojević strepeo od Dejanove reakcije! Ipak, sve je dobro! Screenshoot/Youtube




David Dragojević je svom rođenom bratu, s kojim ne priča, pruža javnu podršku i poručuje da je dobrodošao u njihov porodični dom u Veterniku, a sada se odlučio na potez koji je sve gledaoce, koji su odlično upućeni u njihove zamršene porodične odnose, ponovo raznežio!

Naime, Davidu je stalo do toga da njegovom rođenom bratu u "Zadruzi" baš ništa ne zafali i da ga ponovo gleda nasmejanog, zbog čega mu je u poslao garderobu. Pre nego što je to učinio, David je strepeo od toga da Dejan ne sazna da mu stvari stižu baš od njega, jer misli da zbog narušenog odnosa to nikako ne bi prihvatio, ali na njegovu sreću - sve je dobro prošlo!


Dejan se rano jutros veoma obradovao kada mu je u "Zadrugu" stigao džak sa stvarima koje mu je poslao rođeni brat. Oduševljeno je vadio komad po komad garderobe, isprobavao i pokazivao zadrugarima, koji su otpočeli polemiku oko toga ko bi pošiljalac mogao biti. Na konstataciju Miljane Kulić da su stvari verovatno od Davida, Dejan je rekao:

Ne znam. Ko god da je, hvala - poručio je Dejan, a da li će ovo biti samo jedan u nizu koraka ka ponovnom uspostavljanju zdravog odnosa između rođene braće, ostaje da vidimo.



 





 




 




 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>