Zdravlje

Ljubav

Voda je prirodni lek za sve bolesti! Evo na koji način!

Da je zdravo piti vodu svima je odavno poznato. Voda je prirodni lek za sve bolesti! Evo na koji način se sprovodi tretman za određene bolesti.

Voda je prirodni lek za sve bolesti! Evo na koji način! Svet Plus
Bez vode se ne moze ni zamisliti krvotok, funkcionisanje bubrega, mozga, creva, mišića, nervnog sistema, razmena materija, regulacije telesne temperature, pravilan rad zglobova i koštanog sistema, eliminisanje štetnih materija iz organizma. Bez vode nema života.


Voda ne samo da gasi zeđ, već deluje lekovito, čisti organizam i otklanja negativnu energiju. Često tuširanje a naročito plivanje otklanja posledice stresa, opušta mišiće i nerve, i oslobađa nas negativne energije. Čak postoji verovanje da uklanja i magiju, uroke i slično.

Japanska tradicionalna medicina preporučuje da se voda pije odmah nakon buđenja i to u lekovite svrhe, a naučna ispitivanja potvrđuju delotvornost ove navike. Japansko lečenje vodom daje dobre rezultate u lečenju mnogih oboljenja. Primenjuje se za lečenje meningitisa, dijabetesa, gastritisa, glavobolje, astme, bronhitisa, artritisa, epilepsije, bolova u telu, srčanih smetnji, masnoće u krvi, oboljenja bubrega i mokraćnih puteva, dijareje, povraćanja, zatvora, hemoroida, bolesti očiju, uha, grla i nosa, materice, menstrualnih poremećaja.


Kako se lečiti vodom

Prema japanskoj metodi, lečenje vodom treba sprovoditi na sledeći način. Ujutru, pre pranja zuba, treba popiti cetiri čaše po 160 ml vode, znaci ukupno 640 ml. Nakon toga 45 minuta ne treba ništa ni jesti ni piti. Posle toga normalno doručkovati pa naredna 2 sata ne jesti ništa.

Ova vrsta lečenja nema negativnih efekata i dobro je (osim lečenja), praktikovati je čitavog života u cilju očuvanja dobrog zdravlja i kondicije.

Pri tom i nikada ne treba piti hladnu, vec vruću vodu. Hladna voda zbija masnoće unete hranom i tako dolazi do usporavanja varenja, oštećenja crevnih resica i pojave gojaznosti.Samo vruća voda!

Nikada ne treba piti hladnu, već vruću voduDužina tretmana vodom za određene bolesti

1. povišen krvni pritisak (30 dana)
2. dijabetes (30 dana)
3. gastritis (10 dana)
4. zatvor (10 dana)
5. tuberkoloza (90 dana)
6. osobe koje boluju od artritisa, ovu terapiju mogu da sprovode samo tri dana u prvoj nedelji, a nakon toga svakodnevno


Japanci su najdugovečniji narod na planeti, a 2008. godine u Japanu je bilo regostrovano preko 33.000 ljudi starijih od 100 godina!


Iste godine pehar za proslavu stotog rođendana u Japanu primilo je cak 19.769 Japanaca.Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Priroda leči sve

Povezane vesti:


>