Zadruga

Parovi

David Dragojević sa suzama u očima o situaciji sa bratom!

David Dragojević sa suzama u očima o situaciji sa bratom! U ovoj priči mu je podrška bila Mina Vrbaški, koja smatra da je u sve ovo upletena i crna magija.

David Dragojević sa suzama u očima o situaciji sa bratom! Screenshoot/Instagram





Dalila Dragojević i Dejan Dragojević ušli su u rijaliti šou program kao skladan ljubavni par, međutim, njoj nije treblo ni mesec dana da u rijalitiju shvati kako više ne gaji ljubavna osećanja prema mužu i da uđe u vezu sa Filipom Carem.



Sada se ovim povodom oglasio Dejanov brat, David Dragojević, koji mu je pružuo podršku iako njih dvojica ne pričaju.

David je progovorio i o komplikovanim odnosima u nihovoj familiji.

"Mi smo uz njega, niko ga se nije odrekao. Dejan je zvao inspekciju kod mene u lokal. Sa majkom ne priča, a sestra se samo jednom oglasila i to upravo tom prilikom kada je to uradio. Dalila i on su govorili kako smo mi željni medija. Majka gleda televiziju, prati šta se dešava sa njenim sinom, plače i nikome se ne javlja na telefon, ne znam kako smo mi to željni medija. Mislim da je on još uvek pod uticajem Dalile. 


Kad ga je Dalila odvela pred oltar sa 21. godinom, niko sa naše strane ništa nije znao o tome, cela ta porodična situacija se izdešavala brzo i iznenada. Ni njegovi prijatelji ne mogu da veruju šta se sa njim desilo." - rekao je David u emisiji "Premijera".



Zajedno sa Davidom u emisiji je gostovala i Mina Vrbaški, bivša devojka Filipa Cara, koja je isto prokomentarisala celokupnu situaciju:







"To nisu čista posla. Verujem da tu ima crne magije ili neke vlaške, jer meni Dalila nije čista osoba. Mislim da je išla kod nekoga, da ga odvoji od porodice. Uopšte se ne šalim, ja baš mislim da tu ima magije. Dalila i Car su mi skladan par, sada se ne kriju, pokazali su prava lica. Od njega me ništa ne čudi . Jedva čekam Majin ulazak, jer mislim da ona može da naprave probleme u njihovoj vezi." - izjavila je Vrbaški.


- Dalila sad kaže da je sa rezervom ušla u odnos i sa našim tatom, koji njih dvoje nikad nije loše komentarisao. Ona je sklona manipulaciji. Tata se čuo sa njenim ocem, on je van sebe. Plače i ne može da izađe na ulicu, ona zna da se nje otac odrekao. Niko tako ne može da je podnese - dodao je David u pomenutoj emisiji, a onda dao svoj sud o tome, kako ovaj par treba da podeli imovinu.

- Da sam na Dejanovom mestu, sve bih ostavio Dalili. Njega čeka svetla budućnost. Da izađe iz svoje mračne senke. On misli da nema nikog, al to nije tako. Karma sve vraća. Šta je ona onda, četiri godine namerno uništavala njegovu porodicu, Dejan nije po prirodi namešten, uz Dalilu je takav postao.






 





 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>