Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Ribe!

Nedeljni horoskop za period od 1. novembra do 7. novembra 2021. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Ribe, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja...

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Ribe! Svet Plus




Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


VAGA

Hrana

Imunitet je nešto slabiji, a metabolizam u ovom periodu usporen, pa Vage moraju napraviti režim ishrane koji bi im pomogao da obe ove situacije prevaziđu. Više meda, matičnog mleča, više biljnih vlakana, voća I povrća.

Ljubav

Još par dana je ostalo da se bude opušteniji i rasterećeniji…..a onda se „klima“ na nebu i u vama menja i ulazite u period pojačane odgovornosti, težine i nešto komplikovanijih situacija sa voljenom osobom. Ulazak vaše vladarke Venere u znak Jarca, vaše polje korena, porodice, trajnih vrednosti i prošlosti (a ona će u njemu boraviti sve do marta naredne godine) od vas zahteva posvećenost onima koje volite. Na prvo mesto izbija dužnost, ljubav tu dođe samo kao dodatni bonus. Slobodne Vage – lepršavost i flertovanje će se još neko vreme nastaviti. Ima ljubavnih šansi, ali će one funkcionisati dosta sporo.

Posao

Saturn će i na dalje biti dobar prema vašem znaku, pa će vaša kreativnost, sve ono u šta ulažete trud i vreme – funkcionisati. No, Saturn ništa ne da laganeze i u ovom periodu vas može „tući“ kroz pojačane troškove ili kroz nemogućnost da dođete do finansijske stabilizacije. Novac će dolaziti, ali i magično nestajati iz vaših džepova. Ušli ste u period u kojem će se sve ono što ste pokretali ili oko čega ste se dogovarali – dobiti svoju materijalizaciju. Spremite se da budete ozbiljno vredni.

Zdravlje

Problemi sa varenjem, mogućnosti za prehlade i hormonski disbalans.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Ukoliko to već do sada niste uradili – stvarno bi bilo vreme da se uvedete u red. Mars je sada u vašem znaku I tu će boraviti narednih mesec I po dana – vreme je za “vojnički” režim – za kvalitetnu I energetski jaku ishranu, jer će vam trebati svaka trunka energije koju posedujete.

Ljubav

Sunce u vašem znaku daje vam to da znate šta želite. Mars – sposobnost da to što želite i dobijete. Merkur (od 5-og novembra) daje vam reč i pokret. E sad, sve bi ovo bilo fenomenalno da nije Saturna kočničara – njegova uloga je da prepoznate pravi trenutak i da umete da ga sačekate. Ništa na silu i na brzinu neće ići – ako pokušavate da isterate svoje u odnosu sa partnerom odmah i sada – samo ćete se sudarati sa zidovima. Pratite i analizirajte i voljenu osobu i dešavanja i sebe. Za one poteze i promene koje želite da uvedete – biće potrebno vreme. Do tada – uživajte u dobroj komunikaciji sa osobom koju volite. Slobodni – Venera u vašem polju komunikacije, dogovora, okoline – govori da vam je ljubav blizu. Ne jurite je, sama će doći do vas. Moguća su ljubavna iznenađenja i brza dešavanja.

Posao

Sve ono gore izrečeno u uvodu za emotivni deo, važi apsolutno i za poslovni. Trčanje vam sada ama baš ništa neće doneti – osim nerviranja. Imate ogromnu snagu, volju i prodornost i u ovoj nedelji i u narednom periodu – ali sada vaš način funkcionisanja treba da bude – tiha voda breg roni. Videćete da će vam se dosta situacija nameštati samo od sebe, a kada vi želite nešto da pogurate i ubrzate – da se možete suočiti sa nepremostivim preprekama. Zato, radite, budite posvećeni i čekajte svoj trenutak.

Zdravlje

Hronični problemi mogu biti aktuelni u narednom periodu.

 

STRELAC

Hrana

Izbegavajte tešku, kaloričnu i masnu hranu. Izbegavajte grickalice i previše slatkiša. Vreme je da uravnotežite svoju ishranu, da se više okrenete zdravim, lako svarljivim namirnicama. Češće jedite ribu i povrće, a ređe meso i mesne prerađevine.

Ljubav

Venera je tu još koji dan kod vas. Koristite je da se napunite ljubavlju, da emocije date osobi koju volite, da stvorite sebi lepe trenutke i opuštenost. Već od 5-og Venera odlazi od vas a sve ono što vam je iza leđa, tajno ili u podsvesti – počinje da jača i da pritiska. Za vas bi najbolje bilo da nemate šta da krijete od voljene osobe ili da niste opterećeni njenom vernošću. Ukoliko ste po prirodi sumnjičavi ili pak – ukoliko imate nešto sa strane gde brljekate – ulazite u period težine i opterećenosti. Slobodni – lepi kontakti sa prijateljima, društvenost i aktivnost su ono što vas još neko vreme čeka. A posle…..videćemo.

Posao

Ta Venera je u prethodnom periodu trebala da vam donese da na lakši način završite ili pak pokrenete neke situacije. Kako ste je koristili i u kojoj meri – videćete vrlo brzo, jer prelaskom u vaš sektor finansija i materijalizacije – ona treba da vam donese realizaciju svega pokrenutog. Prva polovina nedelje još uvek je žestoko na vašoj strani – pa ukoliko imate nameru da nešto obavite ili napravite dogovor, ili se pak bavite papirološkim pitanjima – radite to sada. Finansije u ovoj nedelji – došle pare, otišle pare.

Zdravlje

Osetljivost respiratornog sistema. Kod hroničnih bolesnika – aktiviranje tegoba.

 





JARAC

Hrana

Za bolje raspoloženje u ovoj nedelji vam je potrebno zeleno lisnato povrće (naročito kelj, spanać, blitva), koštunjavo voće i semenke (na prvom mestu semenke bundeve, ali i bademi, suncokret, orasi), riba (što češće na vašem stolu).

Ljubav

Niste baš u nekom bajnom raspoloženju u ovoj nedelji. To može, a i ne mora da ima bilo kakve veze sa partnerom – jednostavno „stislo“ vas je sa više strana i pomalo ste umorni i smoreni od svega. Odnos sa voljenom osobom će biti vrlo šaren – biće tu i strasti i tenzije, biće i ljubomorisanja i pritisaka, biće i lošije komunikacije – ali će se to sve nekako smiriti i doći na svoje mesto u danima vikenda. Slobodni Jarčevi – od 5-og novembra pa sve tamo do marta sledeće godine – Venera je kod vas. Em ona sama po sebi donosi lepotu i uživanje, em je vladarka vašeg polja ljubavi. Hajd sad da vidim koliko dugo ćete uspevati da izvrdavate emotivne prilike i neprilike….

Posao

Vaše čudno i mutno raspoloženje velikim delom zavisi i od događanja u poslovnom sektoru. A nedelja će verovatno krenuti lošijom komunikacijom ili sa nadređenima ili sa saradnicima. Ili će neko pokušati da vam „uvali“ obavezu koja nije vaša. Umećete vi ovo da rešite, ne brinem se ja za vas – pokazaćete zube taman onoliko koliko treba. Vi ste u periodu kada vam u isto vreme dolaze i poslovne šanse ali i otežanja. No, mislim da ste vi kroz život navikli da kod vas ništa ne može da bude jednostavno i lagano.

Zdravlje

Živci su vam kanda malo osetljivi. A malo i respiratorni sistem. A malo i kosti, kičma, ligamenti.

 

VODOLIJA

Hrana

Primetili ste da vam je apetit pojačan, ali da se to ne odražava na vašu liniju. No, budite ubeđeni – ovo neće trajati večno. Zato bi bilo dobro da se ustalite u navikama i da izbegavate brzu hranu, grickalice i slatkiše.

Ljubav

Koliko se partner i vi istinski poštujete – tako ćete i funkcionisati. Tamo negde do 5-og novembra, dokle god su Venera i Merkur na vašoj strani – biće lagano. Posle toga…..pa, videćemo. Venera ulazi u vaše polje tajni i tamo će boraviti sve do marta naredne godine – imate više nego dovoljno vremena da napravite ozbiljne brljotine ukoliko se budete uplitali u tajna dešavanja, flertovanja….ili nešto više od toga. Slobodni – kada vam ljubav „zađe“ iza leđa – nema tu nekih naročitih opcija. Ili je nemate nego samo o njoj maštate, ili se tajno volite. A biće i jednoga i drugoga. Ako ništa drugo – biće zanimljivo.

Posao

Saturn je kod vas. Usrećili ste se, nema šta. A iz polja karijere i posla sa Saturnom se „sudaraju“ Sunce, Mars i od vikenda – Merkur. U prevodu – ulazite u period izuzetno pojačanih poslovnih aktivnosti, u kojima će se od vas zahtevati ogromna odgovornost i posvećenost poslovnom segmentu. Takođe, ulazite u period u kojem ništa neće ići lagano (a do sad je išlo, kako da ne) ali koji će vam doneti promene koje su vam potrebne. Jedan savet za vas – ako neko na bilo koji način rečima ili postupcima „atakuje“ na vas – iskulirajte ga u potpunosti. Nemojte ulaziti u rasprave i ubeđivanja – nema potrebe, jači ste.

Zdravlje

Opterećeni ste, fizički i mentalno. Ali, držite se.

 

RIBE

Hrana

I vama je potrebna hrana koja je lako svarljiva, ali i koja vam donosi bolje raspoloženje. Zeleno lisnato povrće, soja, koštunjavi plodovi i semenke, banane, crna čokolada. Ono što morate izbegavati je teška i premasna hrana, kao i previše začina.

Ljubav

Znam da sam vam ovo napisala mnogo puta do sada, ali tako je – svi nemiri, nedoumice, pritisci i strahovi – sada su u vašoj glavi i mislima. Realnost (ako biste tu istu realnost mogli realno da sagledate jel da) ne pokazuje da je sve baš toliko crno i napeto. Pokazuje partnerove akcije prema vama kojima druga strana pokušava da pokrene situaciju ili da možda ispravi pogreške iz prethodnog perioda. I Venera je od vikenda dobra prema vašem znaku i biće vam podrška još dugo. Doći će sve na svoje mesto. Slobodni – pokrenule su se neke osobe prema vama i može ih biti više. Daju vam do znanja da su vrlo zainteresovane za vas.

Posao

Venera se pred vikend smešta u vaše polje budućnosti i dobrih prilika, šansi, podrške. I biće tu sve do marta naredne godine. U ovoj nedelji vam dolaze i informacije, ponude, predlozi – najave promena koje će polako početi da se dešavaju i koje vas uvode u neuporedivo bolje pozicije kada je poslovni segment u pitanju. U međuvremenu – tempo dešavanja u ovoj sedmici će se ubrzati, pa ćete odjednom morati da funkcionišete na više strane i imaćete problem sa organizacijom. Moguće su sitnije poslovne greške.

Zdravlje

Moguće su sitnije povrede, manji respiratorni problemi. Stres – standardno.

 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav i Devica!




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>