Zadruga

Parovi

Dalila Dragojević: Nisam bila udata i nisam imala dete!

Dalila Dragojević je rešila da okonča svoj sadašnji brak, a o pričama da je već bila u braku i trudna, ona kaže, nisam bila udata i nisam imala dete! Aman ženo, sve sam ja to rekla to i Karić zna, obratila se Dalila Irmi.

Dalila Dragojević: Nisam bila udata i nisam imala dete! Screenshoot/Youtube

Dalila Dragojević trenutno je glavna tema rijaliti programa "Zadruga 5" zbog javne prevare muža Dejana Dragojevića sa Filipom Carem.


Ipak, jednom prilikom tokom njenog učešća u rijalitiju njena sugrađanka Irma Sejranić rekla je javno kako je Dalila već bila udata za izvesnog Esa.

"Bila je udata za Esa, sa kojim je živela od svoje 16-te godine, sa kojim je abo***la. Jeste sve to, stojim iza toga, rekla sam šta je sve radila, a ona krije to kao zmija noge. Imala je i njegovo istetovirano ime na ruci, mada je možda sad to promenila." - rekla je Irma, nakon čega se u razgovor ubacila Dalila."Nisam imala muža i nisam imala dete. Rekla sam i javno, da je moj dečko doživio nesreću sa dve devojke i da sam bila sa njim dok se nije oporavio. Aman ženo, sve sam ja to rekla to i Karić zna." - branila se nedavno Dalila u rijalitiju.

 

Emina Mujić o Dalili i Dejanu: Mom detetu uništavaju brak!Dalila je već u rijaliti programu "Parovi", govorila o jednom svom bivšem, sa kojim je živela. Ona je tada navela kako ju je on varao, a da ona o tome ništa nije znala. Te da je on bio sa dve devojke u provodu, kada je doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću, dok joj o tim devojkama njegova porodica ništa nije htela reći. Na kraju, kako je tada ispričala, Dalila je uz njega ostala dok se on nije oporavio, a zatim ga ostavila i nastavila svoj život dalje.

Podsećanja radi, Dalila i Dejan Dragojević ušli su u rijaliti program "Zadruga" kao skladan bračni par. Međutim, za manje od mesec dana, ona je shvatila kako su joj se osećanja prema Dejanu ugasila, te da se zaljubila u Filipa Cara.

Dejan je teško podneo, prevaru supruge, a kada su mu u rijalitiju bili prikazani snimci na kojima se ona ljubi sa Carem, on je krenuo da se samopovređuje, a onda je i skočio u ledeni bazen.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic.rs

Povezane vesti:


>