Zadruga

Parovi

Dejan Dragojević otvorio dušu! Progovorio o majci i bratu! (VIDEO)

Dejan Dragojević otvorio dušu! Progovorio o majci i bratu, odnosno o razlozima zašto ne želi komunikaciju sa njima. Dalila mi je puno puta govorila da ne može da veruje da neko neće da se čuje sa majkom...

Dejan Dragojević otvorio dušu! Progovorio o majci i bratu! (VIDEO) Screenshoot/Instagram
Sinoć je održana emisija "Pitanja novinara" pa je Darko Tanasijević imao pitanje za Dejana Dragojevića:


"Objasni nam razliku između patnje za Dalilom i porodicom." - glasilo je pitanje.


"Ja znam da je to ljudima čudno. Ja kad presečem i stavim tačku, to je to. Nikada se ne javim, jednom kad stavim tačku, to je kraj. Ja sam iz emisiju u emisiju bio izdan od strane njih. Pa mama i David. Dođe u emisiju kao podrška Davidu, a mene ni ne spomene. Išlo je korak po korak gde sam se polako hladio. Ja to doživljavam i ovde, ali polako. To su mi dve različite osobe. Psihički verujem, pa me uspomene vrate. To je ono gde se ja lomim sam sa sobom. Ja gde stavim tačku, to je kraj. 


Ja mogu da stojim ovde i može da se desi. Najgore mi je kad me želudac zaboli. Čim na sekundu zastanem, pukne me neki fleš u glavu. Ja sam maltene bio odbačen od strane svojih u tim ranim godinama, gde je Dalila to popunila" - rekao je Dejan.

Sad kad nemaš ni nju, a kažeš da si odbačen i od porodice, imaš li nekoga? - glasilo je pitanje.

"Imam sebe ali pogubljenog. Sebe kad budem pronašao biće najbolje. Videćete totalno drugu osobu, ali mi treba taj ventil. Kad budem sebe oslobodio blokade biće sve normalnije." - rekao je Dejan.


Ja moram da ti kažem da imaš podršku od svoje porodice, i od brata i od majke - rekao je Darko."Meni to ne treba. Ja kad pričam o tome nemam nikakav osećaj, a dok pričam o Dalili imam. Kada su mi najviše trebali, zaboli su mi nož u leđa. Voleo bih da, ako dobijem dete, to bude odnos kao Karić sa svojim ocem, a kad bih imao ćerku da me voli kao Dalila svog oca. Oni su dolazili i sa mnom vodili borbu. Ja nikada nisam napravio grešku i nije mi ostalo prostora za kajanje. Ja nisam ništ aloše uradio, ispao sam čist. Nema potrebe za bilo kakvim kajanjem, niti da ja sad plačem i zovem." - rekao je Dejan.

Jel si nekad osetio žal što ne razgovaraš sa svojom majkom i bratom? - pitao je Tanasijević.

"Bilo je...Bude mi nekad teško i Dalila mi je puno puta govorila da ne može da veruje da neko neće da se čuje sa majkom. Ona je bila pozvana na rođendan, pa sam se i sa Davidom izmirio, pa je on ušao ovde i pozdravljao Anu. Ja kad sam ušao, keva se uključivala u studiju. Niko ne zna šta je bilo duboko o tome. Meni su oni tada okrenuli leđa i tada mi je Dalila bila tu. Mene niko nije pitao da li sam ja zdrav i prav. Bila je jedna situacija gde sam hteo da sednem u kola i odem u Veternik, al sam shvatio, što bih ja bio ovca? Niti sam ja trebao njima kroz ove godine, niti oni meni." - rekao je Dragojević.


Ne verujem ti u to. Svima je potrebna porodica - rekao je Darko.

Hvala ti Darko - rekao je Dejan, pa je potom seo.
 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>