Region

Svet

Nataša Bekvalac kaže da je prolazila kroz fazu potpunog ludila!

Nataša Bekvalac kaže da je prolazila kroz fazu potpunog ludila, kada je na vagi ugledala kilažu koju je imala na porođaju!

Nataša Bekvalac kaže da je prolazila kroz fazu potpunog ludila! Screenshoot/Instagram
Nataša je pre nekog vremena ostavila cigarete ali se nakon toga suočila sa viškom kilograma.Bekvalac je ponosna na sebe što je uspela da se reši dugogodišnjeg poroka, ali je, kako je istakla, prolazila kroz razne faze u predhodnom periodu.


Pevačica je navela da je u jednom trenutku imala istu kilažu kao i prilikom rođenja druge ćerke Katje, što ju je činilo nezadovoljnom.

"Dva i po meseca prošlo je od moje poslednje cigarete. Prolazila sam kroz razne faze potpunog ludila, strašnih emotivnih padova... U jednom momentu toliko sam jela da sam na vagi videla 61 kg, koliko sam imala kada sam rodila Katju. Tada sam rekla da je dosta! Počela sam da se dižem, motivišem i konačno danas sam nova žena. Moja ishrana ponovo je zdrava i izbalansirana, a ja mirnija (sem urođenog ludila)"- podelila je Nataša Bekvalac svoje iskustvo na društvenim mrežama, te navela da je uz pomoć redukovane ishrane uspela da vrati stari izgled.Serija Crna svadba epizoda 3. i 4: Šta je zaista crna svadba! (VIDEO)Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>