Zadruga

Parovi

Dalilu rasplakao Dejan, a onda je poludela zbog Cara! (VIDEO)

Dalilu rasplakao Dejan Dragojević svojim komentirasnjem, a onda je poludela zbog Filipa Cara! Strasti se i dalje ne smiruju i Dalila je upravo krenula da razbija staklo u dvorištu.

Dalilu rasplakao Dejan, a onda je poludela zbog Cara! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




"Piš*š ti samo po sebi, al polako videćeš. Nemoj molim te to, nisi trebala da me lažeš i da se kuneš u Boga. Nemoj isto tako da me stavljaš u koš sa njim. Ti da si razmišljala da ću ja da lupam ovde po rijalitiju i ne bi legla u gaćama ispod pokrivača." - rekao je Dejan Dalili.


Ovde je sinoć bila situacija kao da je neko sahranjen - rekla je Dalila.

Ja sam sahranjen, demoliran i drži mi se govor. Pitaš li se ti kako je meni kad odeš u izolaciju? Kako, tako što se ljubiš. Sa tobom se ne razgovara i ovo nije razgovor i ne očekujem nikakav razgovor. Ja tebe ne poznajem jer sam u tolikom šoku sa kim sam živeo - prebacio je Dejan.

Ma jel sam ja pogrešila u našem odnosu...Ja sam bila i domaćica i trpela sam sve na svojim leđima. Nikome ne prebacujem, trudila sam se da mu udovoljim u svakom trenutku - pričala je Dalila kroz suze.


Nisi ništa više trpela od mene. Ja nisam očekivao da ćeš da se srozaš tri metara ispod sebe. Ja sam te uzdizao zato što te volim i jer si zaslužila. Ti nisi ista kao kad smo se upoznali. Bila si drska i napeta, bila si u mnogo gorem psihičkom stanju, al dobro. Se*i i piš*j po meni, ja neću reći ništa više, pa idi pirčaj da sam te gušio. Ti mi pričaš o nekoj budućnosti pre nego što smo ušli, sada je planiraš sa momkom kog ne poznaješ. Gde je bre tu razumevanje? Ja tebe takvu nisam doživeo i zato mi se remeti sve sada. Gubiš se alo, nemoj da se gubiš, bili mi zajedno ili ne. Pazi jer reči koje izgovaraš me i dalje bole - pričao je Dejan kroz suze.


Dalilu je ovo izgleda jako pogodilo pa nije mogla da se smiri, a onda je usledila svađa sa Carem, pa se haos nastavio.







 








 





 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>