Lepota

Ljubav

Tanka i slaba kosa: Blunt bob frizura je pravo rešenje!

Zbog ova 3 razloga odmah ćete zakazati frizera i ošišati se! Tanka i slaba kosa je vaš problem?! Blunt bob frizura je pravo rešenje!

Tanka i slaba kosa: Blunt bob frizura je pravo rešenje! Svet Plus




Od najnovijih izdanja na SS22 modnim pistama, do stilizovanih kosa nekih od najpoznatijih svetskih ličnosti kao što su Kaia Gerber, Kourtney Kardashian i Billie Eilish, blunt bob je dokazao svoju poziciju kao jedan od najsvestranijih frizura, pa time ni ne čudi što već spada u jedne od najvećih jesenjih trendova kada je kosa u pitanju.


U svetu poznatih, poslednja se odvažila Katy Perry. Pevačicin šminker je na Instagramu postavio fotografiju na kojoj je prikazana sa hit bob frizurom koja doseže do ramena, ultra ravno i tupo (blunt) ošišano, sa razdeljkom na sredini.








"Blunt bob pristaje svim tipovima kose"


Vivienne Johns suosnivač kompanije Hunter and Walsh, veruje da su tupi bobovi sve popularniji jer ih mogu nositi žene svih tipova kose.

„Sa pravim tretmanima, bilo koja tekstura kose može da se koristi i za krupno, tupo šišanje i da se nakon toga održava sa lakoćom."

Ako ste u iskušenju da isprobate trend, Louise Bailey kaže da je precizno šišanje ključno.

„Redovno šišanje svakih 6 do 8 nedelja da bi se održao oblik i tupe ivice je ono što će zadržati bob u svom najboljem blunt obliku“, objašnjava ona.






"Blunt bob čini čuda za tanku kosu"


Jedna stvar u vezi sa blunt bob-om je da stvara iluziju većeg volumena - što je odlična vest za svakoga ko ima slabu ili tanku kosu. Dok slojevi čine da kosa deluje punije i raskošnije, definisane ivice uklanjaju sve tanke, tanke krajeve.








"Blunt bob se lako održava kod kuće"

Blunt lob na savršen način uokviruje lice, a popularan je i jer zahteva minimalno održavanje, odnosno nisu potrebni prečesti odlasci u frizerski salon, kao što to zna biti slučaj s bobom.

Predlaže se da, regenerator zamenite hranljivom maskom kako biste sprečili isušivanje pramenova.

Takođe bi u svoj komplet trebalo da dodate proizvode za suvo oblikovanje kao što su puderi i sprejevi za teksturu kako bi vaš bob izgledao fresh u svakom trenutku.

 

Serija Crna svadba epizoda 3. i 4: Šta je zaista crna svadba! (VIDEO)


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Elle

Povezane vesti:


>