Svet

Region

Animirani film Baz Svetlosni: Lik koji svi pamtimo iz detinjstva! (VIDEO)

„Baz Svetlosni“ je animirani film poznate producentske kuće kvalitetnih crtaća - Piksar. On je crtani lik koji svi pamtimo iz detinjstva! Priča o Bazu Svetlosnom i njegovim avanturama ide dalje od beskraja...

Animirani film Baz Svetlosni: Lik koji svi pamtimo iz detinjstva! (VIDEO) Promo
„Baz Svetlosni“ je animirani film poznate producentske kuće kvalitetnih crtaća - Piksar,  koji  će obradovati najmlađu pibliku, ali i njihove roditelje, ljubitelje franšize „Priča o igračkama“ (Toy Story), kojoj nova sinhronizovana animacija prethodi. Objavljen prvi trejler za film koji će nas lansirati u svemirske visine i u bioskopima širom Srbije se može očekivati od 17. juna 2022. godine.
 
"Baz Svetlosni" je naučno fantastični animirani film i priča o poreklu Baza Svetlosnog, kome u originaloj, američkoj verziji glas pozajmljuje holivudska zvezda, Kapetan Amerika- Kris Evans. Ovo je heroj koji je inspirisao igračku. Crtani otkriva kako je mladi pilot postao svemirski rendžer kako ga danas poznajemo.

Kris Evans, glumac poznat po filmovima „Osvetnici: Kraj igre“ (Avengers: Endgame) i „Nož u leđa“ (Knives Out) u predstojećoj animaciji  pozajmio je glas glavnom junaku Bazu, a o svom liku je rekao:


„Svako ko me poznaje zna da sam zaljubljen u animirane filmove. Ne mogu da verujem da sam deo Piksarove porodice i da sam radio sa, zaista fantastičnim umetnicima koji umeju priču da kažu na najbolji mogući način. To kako oni rade je čista magija. Svakog dana se uštinem od sreće zbog ovog crtaća“. 

 
Baz Svetlosni je režirao Angus Meklejn (Angus MacLane), dok je producent animacije Galin Suzmen (Galyn Susman).
 
 
Film se u bioskopima može očekivati na leto 2022. godine.


Pogledajte prvi trejler Piksarove animacije "Baz Svetlosni":
 


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>