Region

Svet

Šako Polumenta o svojim ljubavnicama: Žena je znala za svaku!

Šako Polumenta je ineo šokantne detalje o svojim ljubavnicama i priznao da je njegova žena znala za svaku... Jednu devojku je posebno voleo.

Šako Polumenta o svojim ljubavnicama: Žena je znala za svaku! Screenshoot/Instagram




"Imao sam mnogo ljubavnica, zna to moja žena. Ona i ja nismo bili zajedno 4 godine. Od 1995. do 2010. smo bili zajedno, ali smo stavili tačku. Dobijao sam svašta nešto od ljubavnica i devojka, i donji veš su skidale baš na stejdžu. Nisam nikada rekao da sam oženjen ni jednoj." - pričao je Šako Polumenta



"Neću svoju ženu da ponizim, ona je meni celog života nešto sveto. Imao sam ljubavnica posle 2010. godine, ne kajem se, bilo mi je lepo. Nešto u tom trenutku nije radilo, ali moja žena je žena mog života, ona je junak. Ljubavnice su devojke koje pozdravljam, mi se i danas viđamo i popričamo. Ja sam mnogo puta bio izmirisan od ženskih parfema, a da nisam bio ni sa jednom." - dodao je Šako.





Polumenta kaže i da je imao vezu sa devojkom koja mu je značila:

"Nadam se da je ona dobro. Shvatio sam da je to žena sa kojom ne želim da nastavim dalje kada sam se vratio svojoj supruzi. Budim se na Adi Bojani, a deca su u Budvi sa ženom. Budiš se, imaš sve, a nemaš ništa. Zašto sam ostavljen? Najviše bih voleo da se vratim u vreme da budem sportista i držim svoju ljubav za ruku. Život me ošamario, ali jači sam od života."



Šako priznaje da je njegovu ženu Vesnu sve to mnogo bolelo.


 

Jovanka Broz i tajne službe epizoda 6: Šef vojne službe bezbednosti!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic.rs

Povezane vesti:


>