Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Ribe!

Nedeljni horoskop za period od 25. oktobra do 31. oktobra 2021. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Ribe, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja...

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Ribe! Svet Plus
Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


VAGA

Hrana

Želja za slatkišima, za bogatom i kaloričnom hranom i pojačan apetit i dalje su prisutni kod vas. Pokušajte da odolite slatkim i slanim iskušenjima i da budete odgovorniji prema sebi. Potrebni su vam vitamini iz svežeg povrća i voća.

Ljubav

Vaša vladarka Venera u znaku koji govori o slobodi, širini, opuštenosti i lakoći. I to je ono čemu Vage u emotivnim vezama teže ovih dana. Da ne budu opterećene i „pritisnute“ od strane voljene osobe. Ukoliko vaš partner ume da shvati vaše potrebe i da se adekvatno postavi – imaćete pred sobom mirnu i lepu nedelju. No, ukoliko dođe do raskoraka (što je prilično verovatno) vas dvoje ćete kao par imati velike oscilacije. Korak napred, korak nazad. Slobodne Vage – koliko god želeli da se oslobodite tereta prošlosti, on je i dalje negde oko vas i u vama. Šanse za flertovanje i nove početke ipak postoje.

Posao

Iako vas neke situacije koče (ili ćete vi sebe kočiti neorganizovanošću ili time što ste preuzeli previše obaveza na sebe), ipak je ovo period u kojem se može doći do dobrih dogovora i početka poslovne saradnje, projekta koji obećava. Nedelja je dobra i za rešavanje svih papiroloških pitanja i zakonske problematike – ukoliko imate nešto „na glavi“ ovog tipa – pokrećite se da biste do kraja sedmice mogli da zatvorite i stavite tačku. I pored dobrih priliva, stoji vam najava troškova koji vas ne raduju ni malo.

Zdravlje

Uglavnom sitnija zdravstvena problematika. Oni koji imaju hronične tegobe neka više obrate pažnju.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Ako želite da se ugojite, samo nastavite putem kojim ste krenuli. Ukoliko vam to baš i nije namera – onda je zaista vreme da menjate nešto u načinu ishrane. Prekinite sa običajem da svaki čas grickate nešto i da obilazite frižider na svakih pet minuta….

Ljubav

U ovoj nedelji stavljate tačku na veći broj pitanja koja su vas opterećivala i mučila u prethodnom periodu. Sunce je ušlo u vaš znak, a na samom kraju nedelje ulazi i Mars – vaš vladar. Neke odluke ćete doneti, neka rešenja krenuti da sprovodite. Ne mogu da kažem da je u vama potpuni mir, ali vam je dosta toga jasno i u skladu sa tim ćete se i postaviti prema partneru. Slobodne Škorpije – vaš ljubavni život se ovih dana uglavnom dešava ili pod velom tajnosti, ili u vašim maštanjima, sanjarenjima na javi. Nemate čistu i jasnu situaciju, bilo da ste još uvek u fazonu prošlosti ili ste okrenuti ka nekom novom.

Posao

Itekako ste svesni koliko će biti potrebno i vremena i truda da biste ili ostvarili svoje planove ili pak pokrenuli i otkočili situaciju koja se vezuje za vama bitne poslovne projekte. U ovoj ste nedelji podržani kada su finansijski prilivi u pitanju, naročito one Škorpije koje se bave privatnim poslovima. Opterećeni ste nekim stvarima koje morate završiti i svesni da je pred vama još dugačak put. No, dobili ste svesnost, volju, energiju a vrlo brzo – dobićete i povoljnije okolnosti koje će vam biti od pomoći.

Zdravlje

Moguće povrede i problemi sa kostima, zglobovima. Takođe – podložnost prehladama.

 

STRELAC

Hrana

Potrebno je da jačate svoj imunitet, pa ishranu morate obogatiti medom, svežim voćem –naročito limunom, kivijem, pomorandžama, ananasom, ali i svežim povrćem – cveklom, šargarepom, celerom. Ne preskačite obroke i umanjite unos slatkiša.

Ljubav

Još uvek ste u fazi koja pogoduje vašim emotivnim pričama i odnosu sa voljenom osobom. Doduše, biće tu par situacija koje mogu napraviti raskorak u komunikaciji, pogotovo ukoliko ste skloni da neke stvari prikrivate od voljene osobe – ali sa tim se da izaći na kraj. Jedan savet za vas – vaše polje tajni postaje prilično aktivno od ove nedelje i ući ćete u period koji može biti prilično težak i kompleksan ukoliko ste skloni da „muljate“ ili ukoliko imate osnovane ili neosnovane sumnje kada je partner u pitanju. Slobodni – emotivnih prilika ima, bilo da su one obojene prošlošću ili potpuno friške, sveže, nove….

Posao

Venera u vašem znaku vam daje dobro raspoloženje, daje vam način da lakše i lepše prođete kroz zapetljane situacije ili pregovore, a daje vam i koristoljubivost – što ne mora da označi ništa loše, već samo sposobnost da prepoznate svoj interes i ostvarite ga. U ovoj su sedmici mogući kvalitetni dogovori i pregovori – bilo da je to nešto potpuno novo ili na starim osnovama. Sa nadređenima možete imati manjih nesuglasica, ali ćete ih lako ispeglati. Finansije – prilivi su korektni, ali novac brzo odlazi.

Zdravlje

Korektna zdravstvena situacija. Manji problemi sa spavanjem i imunitetom.

 

JARAC

Hrana

Lagani, ali redovni obroci. I to oni koji su raznovrsni – više mesa i ribe, više žitarica, povrća i voća. Povremeno smućkajte sebi i neki vitaminski koktelčić – kombinaciju limuna, pomorandže, đumbira. Ili – cvekle, šargarepe, celera.

Ljubav

Sve što se za ljubav vezuje, iza leđa vam je. U prvi plan i dalje se gura sve ono što je materijalno, poslovno, praktično, sve ono što se mora. I ok, mora se raditi – ali isto tako treba pronaći prostora i vremena i za lepe životne momente i trenutke uživanja. Partneru je to baš potrebno u ovoj sedmici, a nisam sigurna koliko ćete vi imati volje i sposobnosti da mu izađete u susret. Objasniću prosto – ako želite mir u glavi, mir voljenoj osobi morate dati. Slobodni – u mislima i tajnama, ljubav stoji. Ne zadržavajte u sebi ono što osećate jer u svakom slučaju – emocije vam se primiču, polako ali sigurno.

Posao

Na nekog se možete naljutiti. Na osobu od koje ste očekivali pomoć, podršku ili pravi savet. Neko vas može razočarati svojim postupcima ili vas pak zakinuti kada su finansije u pitanju. Zatvorite to poglavlje i nastavite dalje. Planovi će vam biti dobri, ali samo ćete na realan i praktičan način krenuti ka njihovom ostvarenju, vrlo verovatno sami. Svi oni na koje budete pokušali da se istinski oslonite ove nedelje – mogu se pokazati kao slabašan oslonac. Finansijama ćete biti zadovoljni.

Zdravlje

Hronične tegobe, osetljivost na prehlade.

 

VODOLIJA

Hrana

Eto, vi ste baš rešili da budete maksimalno odgovorni kada je vaša ishrana u pitanju….I zar ste vi krivi što vas sa svih strana zivkaju na neka slavlja, na neke ručkove i večere….ili zar ste vi krivi što vas prijatelji obasipaju slatkišima, kolačima, čokoladicama? Slatka I slana iskušenja sa svih strana….

Ljubav

Površina je u redu, ali suština nije. A ta suština, to je u stvari ego – i partnerov i vaš. Ako se egom i tvrdoglavošću budete sudarali, samo ćete dobiti ozbiljne čvoruge i jedno i drugo. Postoji mnogo lakši i lepši način da se prođe kroz ovu nedelju – ok, možda ćete imati manje vremena jedno za drugo, ali ti trenuci neka budu obojeni čistom emocijom koja postoji između vas i onda će sve biti na svom mestu. Sve se može, kad se dvoje slože. Slobodne Vodolije – emocije, flertići – čačkaju vas sa svih strana. I kroz prošlost i kroz izlaske i društvene mreže. Može biti vrlo zanimljivih dešavanja u ovoj nedelji.

Posao

Sa onima koji su „iznad“ vas funkcionišite sa poštovanjem. Ne morate se voleti, ali odgovorni jedni prema drugima morate biti. Nekima od vas stoji najava novih, dosta kompleksnijih i odgovornijih obaveza – lepo da ne znate da li da se radujete povećanju finansija ili da se smorite zato što znate da ćete se lepo narmbati. Poslovne prilike će vas gađati tokom ove sedmice – u tom „gađanju“ dobićete dobre dogovore, jake poslovne kontakte i naravno – stanje vaših finansija će se poboljšati.

Zdravlje

Hronični problemi, osetljivost i sklonost prehladama.

 

RIBE

Hrana

Potrebne su vam zdrave kalorije – one iz mesa, ribe, jaja, mlečnih proizvoda, povrća i voća. Ne one iz čipseva, štapića, brze hrane, slatkiša, čokoladica, kolača. Vašoj probavi izuzetno će prijati banane, smokve, suvo grožđe i šljive.

Ljubav

Nije vama lako sa vašim mislima, vašim opterećenjima i razmišljanjima. Sve se nakupilo u glavi i srcu i pritiska. A odnos sa partnerom u ovoj nedelji može biti korektan, može se doći do zadovoljavajućeg funkcionisanja i do neke forme mira u vama. Bar trenutno, nemate pravih razloga da opterećujete sebe odnosom u kojem ste. Vas dvoje ste dobro, povezani jedno sa drugim i neodvojivi. Slobodne Ribe – kroz poslovni segment ili kroz neka javna, društvena okupljanja – stoje zanimljivi kontakti. No, isto tako – u vašim mislima i dalje postoji opterećenost prošlošću – ona je još uvek živa, prisutna i dosta vas koči.

Posao

Dobijate obećanja ili predloge – sve ovo vas raduje ali niste sigurni koliko će od toga biti ostvareno a koliko će ostati samo na praznim pričama. Čak i ako se ne ostvari sada – doći će do vas ponovo kao realnost u narednim mesecima. U svakom slučaju, najave koje sada stignu do vas – biće ostvarene, pre ili kasnije. U ovoj nedelji poslovni segment će vam doneti više opuštenosti i bolju atmosferu. Ne znači da ćete imati manje obaveza, može da se desi da ih imate čak i više. Ali će se one jednostavnije obavljati.

Zdravlje

Lakše prehlade.

 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav i Devica! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom


>