Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav i Devica!

Nedeljni horoskop za period od 25. oktobra do 31. oktobra 2021. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja...

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav i Devica! Svet Plus




Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


OVAN

Hrana

Mars na poslednjim stepenima znaka Vage pokazuje veliku energetsku istrošenost. Posebno će vam prijati meso i mesni proizvodi, posebno će vam prijati jaki začini. Pokušajte da u drugom delu nedelje uvrstite više svežeg povrća i voća, ribe.

Ljubav

Još jedna sedmica u kojoj odnos sa voljenom osobom može krenuti nekim neželjenim tokom. I partner i vi ste nervozni i napeti – možda ne zbog vašeg odnosa nego zbog drugih situacija, okolnosti, osoba – ali baš iz tog razloga valja se truditi da stvari ne odu u nekom bezveze pravcu. U ovoj sedmici može biti prekida ili dubljih raskola u nestabilnim emotivnim pričama (kod nekih će to biti zbog tajnih priča i dešavanja) ili onima koje su već odavno „odsvirale svoje“ ali se nekim čudom još drže. Slobodni Ovnovi – ima prostora i za dašak prošlosti i za zanos i za platonske priče i za avanture. Ko šta voli – nek izvoli.

Posao

Vuče se vaš mučeni vladar Mars po poslednjim stepenima znaka Vage – oslabljen, ugruvan, kočen i sputavan a zbog svega toga – s jedne strane nervozan a sa druge i dalje sa vizijom u glavi i dalje sa šansama i dalje sa prilikama za dobre dogovore. I idu ti dogovori sporo, kao što sporo ide i papirologija i svaki vid dozvola – ali ide. Ne baš savršeno razumevanje sa nadređenima. Novca u ovoj nedelji ima ali on na neki čudan način uvek uspeva da pronađe put i pobegne vam iz novčanika.

Zdravlje

Uglavnom ste dobro, mada je prisutna velika količina umora, mentalnog i fizičkog.

 

BIK

Hrana

Nedelja u koju ulazimo donosi Bikovima ili da svaki čas nešto grickaju u prolazu (jer nemaju vremena da lepo, natenane sednu i klopaju) ili pak da imaju samo jedan, eventualno dva obroka tokom dana – opet zbog manjka vremena i umora. Ova vam sedmica ne daje da predahnete.

Ljubav

Gro vašeg vremena sada je okrenuto poslovnom segmentu i obavezama, pa za partnera – ostane prostora onoliko koliko ostane. Ne baš puno. No, ukoliko je vaš odnos stabilan, ovo se neće odraziti na vas dvoje jer će se uvek naći vremena za po koji lep zajednički trenutak. Ukoliko vaša priča i nije na najstabilnijim nogama – pa, definitivno vam sledi nastavak faze hlađenja i udaljavanja. Slobodni Bikovi – pored te prošlosti koja i dalje „miriše“ u vazduhu, ima prostora i za neke malo tajne, malo nestvarne, malo zanosne nove početke. Dobro, ima prostora i za malo zaluđivanja, ali šta sad….i to je život….

Posao

A na poslu onako lepo kuva. Krčka se, sa mnogo začina jedna pikantna čorbica u kojoj nema šta nema. Ima li obaveza? Ima, koliko ti duša ište. Ima li tenzije? Pa gde bez tenzije da prođe, ona je glavni dodatak jelu. Ima li gomila poziva i petljanje po papirima? Naravno. Čak je u čorbi i jedna poveća glavica kupusa (koja predstavlja vaše šefove) koja više smeta nego što pomaže da jelo ispadne kako treba. No, u ovoj sedmici kusajte šta vam je servirano. A snage su vam na izmaku, mada se još držite kako treba.

Zdravlje

Svakodnevica ide prebrzim tempom za vas. Umorni ste i imunitet nije najsjajniji.

 

BLIZANCI

Hrana

Da biste popravili imunitet i osećali se bolje, pored više sna i odricanja od loših navika, trebali biste da i svoju ishranu dovedete u red. Neka vam doručak bude najhranljiviji obrok tokom dana, a u svoju ishranu uvedite više ribe i svežeg povrća.

Ljubav

I partnerska i vaša planeta su u direktnom hodu i „svojoj“ brzini – pa je vreme za ispravljanje eventualno pokvarenog – tu. I Venera je na vašoj strani, da vam dodatno pomogne, da donese lepe momente i dobru energiju, da vas zbliži i približi jedno drugom. Da se nađe više prostora za vas dvoje, da se zajedničko vreme provede u opuštenoj i ležernoj atmosferi. Ukoliko sa ovakvim tranzitima koji su trenutno na vašoj strani uspete da „pobrkate“ nešto u svojoj emotivnoj priči – e, onda ste stvarno majstori. Slobodni – ima starog, ima novog, ima javnog, ima tajnog, ima blizina a i daljine su tu.

Posao

Tempo obaveza jeste pojačan, ali vi ste u dobroj energiji i između ostalog – sledi vam i završetak i konačna realizacija projekata,ideja i dogovora koje ste pokrenuli u prethodnom periodu. Može vam se takođe ponuditi nešto potpuno novo, što će jako privući vašu pažnju – iako na prvi pogled zaista deluje obećavajuće, možda bi trebalo malo realnije sagledati celu priču, čisto da se ne biste razočarali ukoliko ne dobijete onoliko koliko se nadate (a vaše nade su sada ogromne). Finansije – pojačani troškovi.

Zdravlje

Hronični problemi mogu postati aktuelni. Sklonost prehladama.

 

RAK

Hrana

U ovoj ćete sedmici svoja raspoloženja i neraspoloženja „daviti“ hranom – što bogatije, kremastije, sočnije, što ukusima raskošnije – to bolje. Ali se isto tako nemojte iznenaditi ukoliko u nekim danima budete totalno bez apetita.

Ljubav

Pomalo je nemirno more u rakovskim dušama ovih dana – bilo da ste u vezi, braku ili slobodni.  To polje koje predstavlja vaš koren i temelj, koje predstavlja vas i vašu stabilnost – i dalje je pod jakim uticajem tranzitnih planeta, naročito Marsa. Neki od vas će biti zabrinuti za člana porodice ili se suočavati sa komplikovanim situacijama u porodičnom domu. Neki će se okretati u prošlost, tražeći u njoj odgovore na to kako se osećaju i šta im se dešava sada. Ne držite stvari u sebi, pričajte sa partnerom. A ako ste slobodni – to što želite i to što dobijate jako se razlikuje. Budite strpljivi, vreme radi za vas.

Posao

Za Rakove koji sarađuju sa inostranstvom – moguća je najava poslovnog putovanja. Oni koji se bave privatnim poslovima – ulažete dosta truda – rezultata ima, ali ovo je daleko od onoga što vi očekujete i čemu se nadate. Generalno gledano – vaša energija nije na vrhuncu, dosta ste iscrpljeni dešavanjima iz prethodnog perioda. Neće biti kikseva niti većih problema u ovoj nedelji, može se poboljšati i stanje vaših finansija, odnos sa kolegama će biti korektan. No, vaš mentalni i fizički umor su prisutni.

Zdravlje

Više obratite pažnju na potrebe svog organizma. Dobar san, kvalitetna ishrana, fizička aktivnost.

 





LAV

Hrana

Ono što bi bilo preporučljivo za vas jesu manji a češći obroci i lakša hrana – to će vam donositi rasterećenost, dobro varenje i dovoljno energije. Takođe, bilo bi dobro da smanjite upotrebu začina, da umanjite meso i više se okrenete ribi.

Ljubav

Prva polovina nedelje donosi zategnutu i nešto lošiju komunikaciju sa emotivnim ili bračnim partnerom. Bićete dosta osetljivi i povredljivi i lako ćete ova osećanja preokretati u nervozu, čak i bes. Razmislite šta je to što vam smeta, bilo u odnosu ili kod partnera. Ukoliko ove tenzične dane lepo pregurate, ostatak nedelje je dobar. No, ukoliko se upustite u rasprave i ubeđivanja, verovatno ćete tako nastaviti i do kraja sedmice. Slobodni Lavovi – ukoliko niste opterećeni i zablokirani prošlošću – u ovoj nedelji imate odlične šanse za nove emotivne početke, za nove osobe u svom životu. Uživajte u lepim ljubavnim prilikama.

Posao

Komunikacija vam je dobra, kreativnost takođe – a u ovoj nedelji postoji i  šansa da vas neko podrži u vašim planovima ili da vam da dobre smernice na dalje. Jedna osoba vam pomaže da prevaziđete neke situacije koje su vas kočile – bilo da su u pitanju saveti za vas ili pomoć kada su u pitanju papirologija ili dogovori. Dosta tenzije stoji vezano za poslovno okruženje – odnos sa kolegama može povremeno biti zategnut ili ćete pak dobiti teške i zahtevne obaveze. Finansijski – malo ste se stabilizovali.

Zdravlje

Istrošenost, umor, bezvoljnost. Sklonost prehladama. Stariji – aktiviranje hroničnih tegoba.

 

DEVICA

Hrana

Nastavlja se period u kojem vam je potrebna raznovrsnija i kaloričnija hrana. Sve žitarice, svo povrće i biljna vlakna sada su jako poželjni u vašoj ishrani, a možete pojačati i unos mesa, sireva, jaja. Od voća – smokve, urme, ali i pomorandže i mandarine.

Ljubav

Na prvi pogled – situacija u vašoj emotivnoj priči deluje korektno. No, postoje situacije i neka pitanja koja se vrte u vašem odnosu i sa kojima biste vas dvoje mogli da se u ovoj sedmici hvatate u koštac. To što će povremeno postojati tenzija prilikom rešavanja ne znači da se neće doći do pravog rešenja i obostranog zadovoljstva. Uticaj Venere vam daje priliku da sve sredite na lakši i lepši način i ugodite i partneru i sebi. Slobodne Device – kroz poslovni segment ili preko društvenih mreža – postoji osoba ili osobe koje pokušavaju da pojačaju kontakt sa vama i približe vam se. Flertovanje, ali bez konkretizacije.

Posao

Posebno će dobro u ovoj sedmici proći Device koje se bave privatnim poslovima – vas očekuje lakoća, poboljšanje finansija i dosta prijatnih informacija i noviteta. No, to ne znači da i ostali neće proći prilično fino u ovom periodu. Jeste da će se nivo obaveza povećati ili da će pred vas biti stavljeni neki prilično zahtevni i odgovorni zadaci – ali, ipak ste vi sada više nego dovoljno sposobni i imate i zrnce sreće na svojoj strani. Nedelja u kojoj krećete u rešavanje zapetljanih papiroloških problema.

Zdravlje

Kod starijih – hronične tegobe. Mlađi – skloni ste prehladama.

 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Ribe!

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>