Svet

Region

Oglasio se reditelj kog je Alek Boldvin ranio!

Oglasio se reditelj kog je glumac Alek Boldvin ranio! Souza je pogođen u rame, a hitac je pogodio i snimateljku Haline Hačins u grudi, od čega je preminula.

Oglasio se reditelj kog je Alek Boldvin ranio! Screenshoot/Instagram




Filmski režiser Džoel Souza koga je u nesrećnom slučaju na setu upucao holivudski glumac Alek Boldvin rekao je da je jako potrešen zbog smrti svoje koleginice, snimateljke Haline Hačins, koju je Boldvin usmrtio.


"Jako sam potrešen gubitkom moje prijateljice i koleginice Haline. Bila je ljubazna, živahna, neverovatno talentovana, borila se za svaki centimetar i uvek me je gurala da budem bolji." - rekao je Souza.


Hitac je pogodio snimateljku Haline Hačins u grudi, saopštila je kancelarija šerifa okruga Santa Fe, a ona je umrla od zadobijenih rana na licu mesta, dok je Souza koji je stajao iza nje bio prebačen u bolnicu iz koje je kasnije pušten.





Souza nije izneo detalje o nesreći i svojim povredama, ali je rekao da je zahvalan zbog izliva ljubavi koji je dobio od filmske zajednice i ljudi iz Santa Fea, kao i stotinama stranaca.








U petak je sudija Santa Fea odobrio nalog šerifovoj kancelariji za zaplenu vatrenog oružja, odeće, kamere, video kaseta i municije sa ranča Bonanza Krik u blizini Santa Fea, gde je Boldvin snimao niskobudžetni film "Rust".

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink

Povezane vesti:


>