Region

Svet

Tanja Savić u problemu? Dušan stiže sa advokatima!

Da li je Tanja Savić u novom problemu jer je Dušan Jovančević najavio da stiže u Srbiju i to sa advokatima!? Deca su početkom leta po nalogu suda iz Australije vraćeni pevačici, međutim, Dušan ne odustaje...

Tanja Savić u problemu? Dušan stiže sa advokatima! Screenshoot/InstagramPevačica Tanja Savić trenutno uživa sa sinovima Maksimom i Đorđem, koji sada žive sa njom u Srbiji, ali njen bivši suprug Dušan Jovančević najavljuje da će se boriti za decu.

Naime, Dušan je za Telegraf Jetset otkrio da čeka datum suđenja, kako bi započeo proces protiv Tanje u Srbiji.

- Dolazim u Srbiju sa svojim advokatima. Prvo se čeka da nam odobre izlazak iz Australije zbog korona virusa i datum za suđenje. Kada datum bude poznat i odobre nam izlazak iz zemlje stižem u Srbiju, a to će biti uskoro - rekao je Dušan.

Inače, pre mesec dana pisalo se da Dušan uskoro dolazi u Beograd, gde će pred našim državnim organima pokrenuti proces za zajedničko starateljstvo nad njihova dva sina.

Deca su početkom leta po nalogu suda iz Australije vraćeni pevačici, međutim, Dušan ne odustaje, već je pripremio materijal koji će izneti tokom spora i pokušati da pokaže da je on roditelj koji brine o deci na pravi način i da ne zaslužuje da bude odvojen od mališana.


- Ja sigurno neću od svoje dece da odustanem. Boriću se za njih. Boriću se za pravdu i istinu dokle god sam živ. Radim na tome stalno. Lopta se već kotrlja. To je spor proces, ali tako ide - izjavio je tada Dušan.

Ovim povodom kontaktirana je Tanja Savić kojoj su u poruci napisali da Dušan dolazi u Srbiju i pokreće postupak za zajedničko starateljstvo, pitali da li zna nešto o tome i kako to komentariše, na šta je ona tada odgovorila:

- Narkomančina jedna. Sad čujem od vas, može da se bori gde hoće.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: telegraf.rs

Povezane vesti:


>