TV Show

Parovi

Nataša Aksentijević: Na moj način, počinje sutra na K1! (VIDEO)

Od sutra, svakog četvrtka na televiziji K1 u 22 časa "Na moj način", Nataša Aksentijević pronalaziće najkreativnije i najbolje načine da izgubi kilograme. Kako kaže, prošla je kroz pakao!

Nataša Aksentijević: Na moj način, počinje sutra na K1! (VIDEO) Screenshoot/Instagram/natašaaksentijević




- Pakao. Bukvalno sam prošla kroz pakao. Preteško je baviti se gubljenjem kilograma, a u isto vreme biti urednik i voditelj emisije na tu temu. Ali, ja sam neko ko obožava da radi pod pritiskom, jer tada dajem svoj maksimum. Bilo je pakleno zabavno, da tako kažem – kaže Nataša Aksentijević. 

 Ideja za emisiju je došla od strane menadžmenta K1 televizije na šta sam odreagovala kao na najveći i najlepši mogući izazov ikada. Izgubila sam više od 20 kilograma. Gledajte emisiju i saznajte kako.








Kako kaže Nataša, u stvaranje emisije nije bio uključen veliki broj ljudi, ali su bili uključeni oni koji su vrhunski profesionalci u svom poslu. Uz ekipu televizije, bili su tu i lekari, nutricionisti, psiholog, ali i Natašine kolege i prijatelji.

- Podrška je najvažnija. Podrška svih i svakoga, ne samo najbližih. Vetar u leđa je pokretač. Zato ću ja biti vetar u leđa svima kojima je to potrebno. Ako uspem ja - uspeće i milioni zajedno sa mnom- kaže Nataša Aksentijević.


Nataši je najteže bilo odricanje!


- Odricanje mi je bilo najteže. Odrekla sam se hrane koju volim, odrekla sam se alkohola koji volim, odrekla sam se slobodnog vremena. Umesto da leškarim - ja sam trenirala. Mučilo me je pitanje šta li će meni sve ovo, a pribojavala sam se da li ću uspeti da preživim.






Nataša Aksentijević kaže da gledaoci mogu da očekuju otkrivanje do sada neotkrivenih tajni, salve smeha i zabave, strogo čuvane recepte i izuzetno korisne savete.




 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic.rs

Povezane vesti:


>