Region

Svet

Barbara Bobak: Izgubila sam kontrolu nad autom i isprevrtala se 6-7 puta!

Barbare Bobak konačno je odlučila da progovori i otkrije istinu, te je priznala da je zapravo imala saobraćajnu nezgodu. Kad mi je pukla guma, izgubila sam kontrolu nad autom i sletela s puta i isprevrtala se jedno 6-7 puta i završila u šumi između dva drveta na točkovima.

Barbara Bobak: Izgubila sam kontrolu nad autom i isprevrtala se 6-7 puta! Screenshoot/Instagram





Nedavno su u javnosti procurile fotografije devojke Darka Lazića, Barbare Bobak iz bolnice i bolničkog kreveta sa kragnom na vratu, a ona je sada otkrila šta se zapravo desilo te noći.


Iako je prvo tvrdila da je pala, Barbara Bobak je priznala da je zapravo imala saobraćajnu nesreću zbog koje je iste noći hospitalozovana.

"Pukla mi je guma, zadnja desna, na mom sada pokojnom autu (totalna šteta) dok sam vozila po kiši Kamenjarom, nasipom. Bila sam vezana i potpuno trezna, dok je telefon bio na sedištu pored, pri brzini 70 na sat. I u policijskom izveštaju se vidi da nisam imala alkohola u krvi. Darko se vozio kolima iza mene sa prijateljem. Kad mi je pukla guma, izgubila sam kontrolu nad autom i sletela s puta i isprevrtala se jedno 6-7 puta i završila u šumi između dva drveta na točkovima." - započela je Barbara.







- Komadić stakla od mog prozora koje je puklo mi se zabolo u ruku i pogodilo venu iz koje je krenula da šiklja krv. Sem toga mi nije bilo apsolutno ništa, srećom. Morala sam da odem u Urgentni, logično, da proverim je l' sve u redu - rekla je Barbara Bobak i dodala:


"E sad, Darko kad je to video, logično, zaustavili su auto i sleteli dole, a tu su se našli još neki ljudi. Odvalili su mi vrata da mogu da izađem, pošto je moja strana bila skroz smrskana i čudo je kako sam uopšte ostala živa, a kamoli što mi se ništa nije desilo." - ispričala je Barbara i dodala da joj je žao što nije odmah priznala šta se desilo, već je rekla kako je pala, ali da nije znala kakav će haos nastati zbog fotografija iz bolnice.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>