Zadruga

Parovi

Rialda i Kenan: Novi detalji okršaja! (FOTO)

Rialda i Kenan, bivši ljubavni par, više nije u ljubavi i ne samo to, nego je došlo i do nasilja. Novi detalji okršaja. Udarci, uvrede pljuvane... Pevačica je sve objavila.

Rialda i Kenan: Novi detalji okršaja! (FOTO) Screenshoot/Instagram

Nakon što je pevačica Rialda Karahasanović priznala da je pretrpela fizičko nasilje od svog bivšeg dečka, Kenana Tahirovića, rešila je da podeli i fotografije njihovih prepiski...


- Dođi, u 3 krećem, dođi, ne lupetaj gluposti - stoji u Kenanovoj poruci, Rialda odgovora:

- Neću nikome reći za ovo jer je ovo moja sramota, tako da ne brineš. Sama hoću da zaboravim da sam te ikad videla u životu, to je to. Javi se kad izađeš iz stana - pisala je Rialda, a Kenan je nastavljao:

- Dođi samo preterao sam, u ljutnji sam pričao baš gluposti. Ja da mislim tako što bih dolazio sada ovde, zašto bih bilo šta pokušavao. Volim te, kozo, želim da te zagrlim, izvinim, dođi mi. Preterala si i ti sa vređanjem i tako smo zakuvali - pisao je Kenan nakon čega je nastavio:- Dođi gore, molim te dođi - nakon ovoga usledili su i pozivi, pa ga je Rialda blokirala.
Ona je obavila i dopisivanje sa majkom kojoj je poslala fotografiju povrede na usni, uz tvrdnju da ju je Kenan udario.


Podsetimo, Rialda je otkrila svoju stranu priče:

- Istina je da se desio incident. I sve što ću reći na ovu priču, kao i na sve vezano za njega je da je taj čovek mrtav za mene, pa ću na ovaj način i zamoliti ovako javno da me svi poštede bilo kakve priče o njemu, kao i pitanja na koja ne želim više da dajem odgovore. 


Žao mi je što se za ovo saznalo preko medija, iako nisam neko ko podržava da se na ovakve stvari ćuti. Ja jesam jaka, hrabra i karakterna žena, i moja poruka će uvek biti jasna da sve žene treba i moraju da se suprotstave i sklone se od bilo kakvog vida fizičkog i psihičkog nasilja, ali ja prosto nemam više snage da bilo šta objašnjavam i da nastavljam agoniju koja traje sve vreme od našeg izlaska, zato sam i izabrala ćutanje. Želim da nastavim svoj život dalje uzdignute glave, i da pokušam da nađem mir u narednom periodu - rekla je Rialda za "Pink".A nakon što se i on oglasio tvrdivši da ju je samo zakačio i da ima dokaz u vidu snimka, ona se ponovo oglasila:

- S obzirom na to da se "preti"nekim snimkom, ja apelujem da se pusti u etar, pa da se makar istina zna. Ja ne znam šta se tačno radi kada te dečko vređa najgore moguće (tako mesecima), pa kad odgovoriš uvredom i onda te pljune (bukvalno) po sred lica? A onda verovatno treba da se ćuti na to, sudeći po komentarima. ja neću da pričam o porukama, glasovnim islikom rascepljene usne u telefonu, ali ako reba nije problem- napisala je Rialda.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>