Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!

Nedeljni horoskop za period od 18. oktobra do 24. oktobra 2021. godine. Pogledajte šta vas čeka na polju posla, ljubavi, novca, ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba! Svet Plus

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Posao 

Ove nedelje biste mogli da sklopite novi ugovor ili da postignete čvrst dogovor o nekoj poslovnoj saradnji. Ako budete u toj poziciji, povedite računa, osoba koja predstavlja autoritet ili poslodavca može prevideti neke detalje pa ih kasnije preskočiti i u realizaciji čitavog projekta. Budite pedantni i detaljni u svemu kako ne biste sve radili po dva puta.


Ljubav 

Svesni ste da jedna faza vaše ljubavne veze prolazi i da je krajnje vreme da odlučite šta dalje. Odnos s voljenom osobom mora da se definiše. Koliko god da ste sigurni u ono što predstoji, ne zaboravite da niste jedini koji o tome odlučuje. Dopustite drugoj strani da se izjasni.


Zdravlje 

Alergije.
Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Posao

Vanredni priliv novca možete potrošiti na sitna zadovoljstva iako bi bilo mudrije da to odložite, bar do kraja nedelje kada će se situacija bitno promeniti. Ukoliko ste aktivan učesnik u saobraćaju, budite oprezni. Postoji opasnost i od fizičkih povreda pa u tom smislu budite pažljivi gde god da se krećete, a naročito dok radite.

Ljubav 

Ne možete da se odlučite kako da se postavite pa vam je najlakše da svu odgovornost prebacite na druge. Možete upasti u ozbiljan sukob s voljenom osobom jer loše procenjujete situaciju. Promene raspoloženja u ljubavnom životu remete rutinu u vašoj svakodnevici.

Zdravlje

Čuvajte se virusa.

 

Jovanka Broz i tajne službe epizoda 5: Afera prisluškivanje! (VIDEO)

Strelac (23. 11 - 21. 12)

Posao

Promenljivog ste raspoloženja. Muči vas osećaj velike odgovornosti. Na vama je da donesete važne odluke kojima ćete povrediti neke ljude. Pošto je izvesno da će vam u pomoć priskočiti neko od saradnika, nema razloga da se prepuštate mračnom raspoloženju. Promene koje su pred vama su neprijatne, ali mogu biti korisne.

Ljubav

Prebacujete sve na partnera, umesto da izlaz iz jednog problema obezbedite sopstvenim snagama. Možda bežite od inicijative jer morate nešto da žrtvujete. Svesni ste da to može poremetiti odnose u vašoj ljubavnoj vezi, a za to, bar trenutno, niste raspoloženi.

Zdravlje

Stomačne tegobe.
Jarac (22. 12 - 20. 1)

Posao 

Saznajete nešto što vas veoma razočarava. Shvatate da ste izloženi velikoj manipulaciji, naročito od saradnika kojima ste verovali. Bezrazložno se ljutite, štite vas osobe koje se nalaze na samom vrhu. Ostale teškoće shvatite kao lekciju kojom učite kako da odvojite bitno od nebitnog i složite sopstveni sistem vrednosti.

Ljubav 

Koliko god se trudili, ovih dana vam sleduje deblji kraj. U tom smislu, radi sigurnosti, preispitajte sve gde ste nešto prikrili jer postoji velika šansa da budete otkriveni. Pazite kome se poveravate - jedan od prijatelja vas, nehotice, može iskompromitovati.

Zdravlje 

Bolovi u leđima.Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Posao

Kolebate se u kom smeru da nastavite dalje pa ta dilema može da vam izazove velike probleme. Nemate mnogo vremena za premišljanje, morate brzo delovati. Ne trošite vreme na analize i strahove već razmišljajte konstruktivno i poslušajte intuiciju. Rešenje je ispred vas, potrebno je samo da se prepustite i odlučite za ono što vam je prvo palo na um.

Ljubav

U odnosu s voljenom osobom nešto ne ide kako treba. Osećate da se atmosfera promenila, a ne znate šta je uzrok svemu tome. Možda ste u proteklom periodu bili previše opušteni jer ste olako shvatili ljubav. Korigujte stavove pre nego što se stvari iskomplikuju.

Zdravlje 

Bolovi u grlu.Ribe (20. 2 - 20. 3)

Posao 

Čekate na nešto što, sada je već izvesno, neće stići. Neki ljudi su vam, verovatno, podgrejavali lažnu nadu. Naoružajte se strpljenjem i nekako izdržite početak nedelje, jer krajem nje stiže nagoveštaj promena a s tim i rešenje situacije koja vas već neko vreme muči. Ne zamarajte se dilemom šta će biti dalje jer će razrešenje svega biti najbolje za vas.

Ljubav 

Muči vas neraspoloženje. S jedne strane žudite za slobodom, a s druge vam prija da imate nekoga pored sebe. Emotivna nestabilnost može vas navesti na štetne postupke. Uskoro će se okolnosti promeniti pa nije pametno sada sprovoditi neke odluke dok ne sagledate kompletnu situaciju.

Zdravlje 

Problemi s vidom.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Novosti


>